Förbannade Låda.

Tänk dig, att du har en låda där du stoppar ner alla jobbiga känslor och tankar och så lägger du undan den.  Sen så är allt bra, du njuter, mår hur bra som helst och har det bäst, du glömmer nästan bort den gamla lådan... Men någonstans på vägen, mitt i allt det underbara så råkar du snubbla över den och alla tankar och känslor ramlar ut! När du ska plocka upp dom igen så måste du se dom, röra vid dom, det väcker minnen...
Du kämpar mot begäret att gå igenom dom igen och det börjar smärta...

image47Jag vill slå sönder någonting! Jag vill skrika så höögt så att jag tappar luften, så att lugnorna gör ont!!! Jag vill att det här försvinner! Jag orkar inte!!!! :(
På morgonen är det tungt som fan. Under dagarna är det sen rätt lugnt, men mot kvällen kommer det sakta krypandes... nätterna är värst! Jag kan inte sova, och somnar jag så är de där också!! Det är överallt, runt mig, inom mig!
Det kväver mig! Jag vill bara att det ska bort bort, ut ur mig, bort ur mitt huvud! *tänder en cigg*

Det här skriver jag utan att veta vad eller hur, vad fan jag ska göra, hur jag ska handskas med det!
Dessa känslor som jag vägrar låta ta form, dom verkar vara starkare än mig och vill inte!!! Det enda jag vet är jag inte vill!!
Jag brukade tycka synd om människor som inte kan älska så passionerat och känna så starkt! Jag var stolt över hur mycket jag hade att ge! Men nu när jag inte vill, och hjärtat lyder inte, huvudet tänker för sig självt, jag kan snart inte bestämma, jag tappar greppet om inget annat! Jag vet inte vad det är jag behöver och vad jag vill längre, jag vet inte... Det har gått för lång tid för jag ska kunna stoppa det! Trodde det skulle gå över men det blev bara värre.


Jag vet också att jag inte tänker prata om det här, för jag vet att när man säger det högt så blir det verklighet!! Jag har gjort misstaget förrut... Jag tänker klä mig med mitt största leende och kämpa emot med alla krafter jag har kvar.

Jos ovaj put.

Jos ovaj put cu ti reci laku noc
jer s novim jutrom
ni sama ne znam
di cu poc, al' cu poc

Jos ovu noc cu se molit za tebe
jer novi dan,
sto dolazi, ne donosi nam
dobro vrime

Jer ja odlazim, odlazim
kroz sume sjevera
tu dusa mi ne pripada

Moje note i moj svijet nisu tu

i vrime je vec odavno
da zavrsi ta storija o falsoj ljubavi

New (wonderful) Day.

O' jag skall med en mjuk puss på pannan väcka dig och säga
God Morgon Älskade min...
Tänk vad underbart! Hihi!

Var bara tvungen att berätta för er kära att det hittills varit en helt underbar dag!
Jag gick upp drack kaffe lite snabbt och gav mig iväg till skolan!! Vad kul det låter "Jag ska till skolan" hihihi! Själva lektionen gick bra, det var riktigt roligt, helt rolig lärare, han e sååå inne i det han gör och jag fatta i princip ingenting!! Måste sätta mig ner och gå igenom det där! Haha! Samt så, en så där helt perfekt söt pöjk kommer lite sent och sätter sig vid mig... så söt! Jag kände mig såå liten!!
Oh, sen bar det av hem för "frukost", ordentligt en, med både juice och kaffe och mackor och allt en bra frukost innebär... och nu sitter jag här och berättar för er hur skönt underbart det här känns, ska laga mat om en stund sen ska jag iväg till mitt nya jobb... Wiieee!!
First day of the rest of my life skulle man vel kunna säga? Eller var det i fredags när jag lämnade TP bakom mig...? Haha! Jag ska inte klaga på TP, vi har haft kul där, jag har haft kul! Träffat ett par helt underbara människor, har vel ganska mycket tack vare TP kommit nära mina sötnosar... och sjävklart, tagit upp kontakten med Samra, det kan jag inte glömma, denna fantastiska varelse!! Så jag ska försöka minnas TP så.. hahaha!

Ja, det var vel det, trots att molnen snart kommer nudda taket på på huset mitt och himlen kommer öppna sig och regnet ösa ner så tänker inte jag bli på dåligt humör, vi älskar ju regn? Right ? =)

Jag saknar någon, eller, några, någon lite mindre, någon lite mer :P aaa.. bara för att säga det! Hahaha!

Puss o feeeeeet kram på er hetingar getingar!!

image46 

A good start of the day!

Jag tänker, alltså finns jag? (:

Blir du erbjuden ett finger, ta för Guds skull inte hela handen!!!

Jag sitter här och tänker, jag förstår inte vissa saker.. många saker..
Varför finns idioter? Vad är meningen liksom? Ingen behöver dom, ingen tycker om dom.. Varför beter sig folk så idiotiskt?! Hur kan man?
Det är det här jag menar:
Idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något;

Jag har märkt nu den senaste tiden tyvärr, att jag känner fler sådana än jag vågade tro. Men varför? Varför är så självklara saker svåra att förstå för vissa personer? Såsom etik och moral, oskrivna regler, hur man beter sig i vissa situationer, vad man får och inte får säga? Om någon bjuder dig på middag och du säger att du ska komma så meddelar du att du inte kan om du efter allt inte ska komma!!! Hur svårt är det?
När jag har kjol så rör du inte mina nakna ben, inte ens på skämt! Du talar heller ALDRIG i mitt namn (om inte du har min tillåtelse, hihi) !

Sen allmänbildning, Herre min Gud!
Okej man måste inte veta just att vid Niagarafallen står en staty av Nikola Tesla men att han uppfann AC (~ växelström) och att han arbetade med Thomas Edison ett tag men dom kom inte överens för Edison föredrog DC (=likström)! Eller att mitt i Barcelona, vid slutet av La Rambla står statyn av Cristóbal Colón (Christofer Columbus) men att veta varför han är så omtalad genom historien, komigen!!!
Jag ska inte gå in på fler kända statyer haha, risk att detta blir tråkigt och det är ju inte meningen! Jag bara förstår inte hur man kan tillåta sig själv och vara DUM, att inte veta sådana viktiga och självklara saker! Det är det grundskolan var till för!!! Man måste inte fördjupa sig i varje ämne i världen! Det är inte det jag menar, men att kunna ha en normal vuxen konversation, eller diskussion om något som händer i världen. Att läsa en bok då och då kanske? Det skulle inte skada... Då skulle man iaf ha DEN att prata om!



Påstå aldrig att jag är annorlunda vid vissa tillfällen, då du inte alls känner mig så bra!!
Och påstå inte att du älskar mig eller är min vän, när du inte kan ställa upp och när du kan ha kontakt med folk som har sårat och betett sig som svin mot MIG!
Folk som du knappt känner, för du träffat dom genom mig... Oh!

Nå nu borde det räcka, nu har väl ett par personer hunnit ta åt sig? Eller? Är dom för dumma?
Hahaha... fan va elak jag är!

image45

Fruktan, illamående

Inte fan ska man göra något man mår dåligt utav? Jag mår illa av tanken att jag måste till det där jävla stället, paniken tar över, tror inte någon förstår! "Ne men det är lungt, det fixar sig, det kommer gå bra..." Yeah right!
Bara freaks klarar av att vara där en längre tidsperiod!
Utav enbart den anledningen vill jag inte vara här, jag vill inte, inte än att allt ska bli "som vanligt"... Visst jag åker snart igen, men det är inte det, finns så mycket i huvudet, så mycket som jag inte vet vad jag ska göra med, som jag bara inte orkar ta tag i nu!
Jag mår inte dåligt, allt är bra nu, men jag kommer göra det jävligt snart om inte jag får tid att tänka! Jag har fruktat den här dagen så och nu är den här och jag vet fan inte vad jag ska ta mig till, jag svär att jag inte orkar, jag har inte styrkan att ta mig igenom detta dag för dag, om igen... det är fan inte värt det!


Odvedi u moj grad, gdje je trava zelena gdje su djeca sretna..
Odvedi me kuci, kuci hocu kuciii heyyy la la laaa

Moj Zeleni
Take me back to the place where I belong...

Extremt Bäst.

HERRE MIN GUD!! Klart jag måste börja med det! Hahaha!!
Fantastiskt, det är ett ord som beskriver allting väldigt kort!

Måste självklart tacka alla er otroliga människor som gjorde denna semester till tre av de bästa veckorna i mitt liv! Ni vet sjävklart vilka ni är ! haha :D

Jag tänker inte gå in på detaljer för det skulle ta flera dagar, men man har ju lyckats med mycket. Jag har 'lärt mig' dricka rakija, ätit sjöhund, sett 'Stari Most', druckit det godaste vinet i mitt liv och ätit fantastiska middagar.. Aldrig i mitt liv har jag haft det så bra, varit så fri, så ofattbart lycklig och så ingen utan DIG AMRA! Dig har jag som vanligt mest att tacka för hahaha!
Sjecas liii seeee ljepiii gromeee moooj... BÄSTASTE!

Jag tror inte någon hade så roligt som jag! Haha! :P

Och jag tror att bilder säger mer än ord, enjoy.






More to come...

RSS 2.0