Now, I'm coming HOME again

Jag orkar inte ens skriva något... jag drar om någon timme, ikväll sitter jag hemma i köket med mina kära! Hihihi! Herre min Gud! Nästa helg är jag i Kroatien med tjejor och helgen efter det är jag i Zenica... WOAH! Men innan Kroatien, på fredag ska jag få vara med min Lejla!!! Åååhh! Längtar sååå! :D

See ya there!

Kärlek i massor.


H.O.M.E.

Onödigt... eller?

Ringer Asmer för att kolla när vi ska ses...

Asmer: Är du nervös?
Me: För vad? Träffa dig?
Asmer: Haha, aaa...

Hahahaha... alltsåå....

Aa som Asmer också undrade "hur går det med bloggen?"... ja hur går det? Jag orkar inte blogga, jag ska inte säga att jag inte har tid, för det har jag, men jag väljer att göra annat. Som läsa, jag har läst jag vet inte hur många böcker senaste tiden, jag skulle sagt att jag inte vet när jag sist såg en film om jag inte hade sett den här ikväll eller SATC förförra veckan? Hm. :)
Otroligt glad är jag, saker som jag aldrig trott skulle hända sker. Och jag lever i nuet, med tiden och i stunden, exakt så som jag alltid önskat.
Vet ni... att det är lättare att hata än att älska? Och att bland det svåraste man kan göra är förlåta?
Varför tar jag upp det? För att det är viktigt. Men jag är trött... kan ju vara något att fortsätta på någon annan gång! Hihi!

Nu ska jag sussa, men innan dess ska jag tacka dom övre makterna för att jag klarat den här dagen, för min existens. För glädjen som fyller mitt hjärta och för människorna som bringar den!


The most important thing about love is that we choose to give it.

Laku noć Dušo.

Den största förtjänsten

Den största förtjänsten ligger inte hos den som ger, utan den som tar emot utan att känna sig förpliktigad. Lite ger människan när hon bara ger av de materiella ting hon äger, men ger mycket när hon ger av sig själv..

RSS 2.0