Wiiieeeee!

Edit (21/7 01:54); Tack för idag (igår) mina älskade!! Kico tack för massagen :P Linooo tack för att du kom!! Underlättade en hel del att få träffa dig idag hihihi! Längtaaar efter augusti redan!! Loooveeeeeeee!!


 

Imorse vaknar jag i min otroligt sköna säng ( rätt sent oxå hihi ) och kommer på att "shit, så här kommer jag inte få göra på ett tag.." Jag tror nääästan att jag fattat det nu, jag har packat o allting.. men aa hm, allt e färdigt.. jag har gjort allt som ska göras prickat av på listan o allt! Ändå är det fortfarande lite overkligt! Varför? =/

Hm.. aja ville hälsa hej till alla som orkar läsa detta o bryr sig om att göra det hheeheh!
Jag älskar er, saknar och kommer sakna som tusan! Kärlek i högar och pussar i massor!!

Men nu är det min tur! Åt helvette med allt skit och alla skitmänniskor! Mark my words, ni vet hur jag är o säger jag något så är det så, nu ska dom få se på den riktiga Dita när hon inte är det minsta snäll! Muahhaha
Aja nu drar jag!!! *vinkaaar*


image31
Dalmaciiijooo moreee mojeeee, jednaaa dushaaaa a naas dvojee...

Jag lovar att tänka på er när jag sitter där i solen!! Voliiiiim!!


Obeskrivligt, ofattbart, otroligt.

Samma dag man får världens bästa nyheter så får man senare på kvällen dom mest oväntade och konstiga oxå.
Far är hemma nu. På ett sätt känns det jävligt skönt, men samtidigt rubbar det hela min tillvaro, jag har inte än fattat att jag skall iväg och detta gör det defenitivt inte lättare.
Alla små saker som skulle klaffa som skulle ske, en i taget...
tills dagen D kommer.
Jag åker. Så skulle jag känna, jag fattar det inte än!!
Oh, folk har åkt..Jag jobbar inte nå mer förrän augusti, vilket är ett av de mest tydliga tecken på att JAG DRAR SNAAART..Lina kommer imorrn.. det innebär att JAG ÅKER..men nä..inte förrän det där planet landar på Sinj och den varma luften slår mig ansiktet, inte förrän då kommer jag förstå.
Allting är så konstigt, vädret dödar en.. innifrån om inte annat, denna blåst och regnet, för Guds skull JULI är snart över!!!

SHIT jag måste hinna fylla år oxå... hahaha!

Undrar om folk vet hur underbart det är att vara älskad och uppskattad av någon som man älskar och ser upp till såå mycket!? Undrar om det finns någon bättre känsla?

Ännu en hyllning till en av de mitt hjärta älskar högst! Klockan är över 00.00 och idag är det den 19e juli!! Jag önskar precis som du att jag var där med dig på din stora dag! Fast jag är alltid med dig i tankarna! Önskar dig all lycka och välgång så som du verkligen förtjänar! Bara det bästa är bra nog för dig och det hoppas jag att du vet!
STOOORT Grattis på din Födelsedag min vackra! Älskar diig Amra!

Forget about the past, you can't change it.
Forget about the future, you can't predict it.
Forget about the present, I didn't get you one... hihihihi



image27
A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip.

Gladare än gladast!

Åååhh! 12.38 fick jag samtalet jag väntat på sååå länge!! ÄNtLIGEN!
Nu kan man andas ut och bara vara gladast igen!

Njut av sommaren!
Volim te naaajj naaj viseee!!

image26 Happyyy happyy!!

Gladast!

Ooo! Amra, jag vet att du kommer läsa det här förr eller senare =)
Jag är så otroligt glad att jag har dig att du är en del utav mitt, utav våra liv! Alla kan säga samma sak men det är så mycket mer annorlunda när du säger det, för jag vet att du är ärlig o skulle säga om det var något! Tack för du alltid förstår och säger emot när du inte gör det och alltid, alltid förklarar för mig om jag tänker fel!
Ord kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig! Om vi var släkt på riktigt hade jag nog inte älskat dig lika mycket! Haha!!

Vissa stunder känns det som om jag tagit fel beslut, fastän jag vet att det är mer än rätt, jag behöver det här och jag förtjänar det!! Jag saknar alla och jag vet att de saknar mig minst lika mycket, att det inte är samma sak utan mig, men förr eller senare kommer det inte vara så som det alltid varit, så bättre att förbereda sig nu!
Jag är glad för jag vet att dom njuter och har kul och vilar från den verklighet som väntar sen. Jag njuter genom er!!
Och snart ska jag oxå få njuta av värmen och det som är vårt, som inte många kan förstå hur underbart det är!

Kärlek, kramar och pussar i massor!!


My place on earth
Banja Luka by night


My Vrbas, my Banja Luka, my everything,
only there the Soul feels alive.

Scared.

Fy fan va sjukt! Det här börjar bli läskigt... det var okej, eller det är okej men ohh! Far åker ikväll, vilken stund som helst, jag vill inte att hans telefon ska ringa, för då betyder det att han drar snart.
Jag ska inte åka med min syster, jag ska inte till farmor, jag ska inte till mitt land, mitt hem! Jag börjar ärligt talat bli rädd, jag kanske är barnslig och jag vet inte vad, men jag börjar känna mig ensam nu... alla åker, jag har min älskade bror och mor här och verkligen dom jag brukar vara med mest liksom förrutom tjejerna då..
Syrran drar VÄL till  helgen oxå, jag vill oxå åka, jag vill inte va ensam kvar! :(

Jobbet är ändå skit så det finns ingen morgondag att se fram emot, visserligen har jag varje dag planerat typ nästan tills utresan men ändååååå, jag vill inte va ensaaam *lessen i ögat*

Kolla..
Imorrn, träffa Samra *hoppaaass*
Fre, luncha hos syrran *hoppas mest*
Lördag, aah juste.. I'm free then, någon? :P
Söndag till mamii som alltid
Mån, fö fasiken måste växla pengar
Tis ons tors fre, öh jobba sen jag vet inte
lördag-söndag, middag o myspys hos Maddie
Sen ere ba 3 dagar till semestern o då ska man tvätta o allt sånt innan man packar o DRAR!

Jag längtar faktiskt... jag behöver känna solen steka min hud o känna saltet när vattnet torkar på min kropp, den underbara irriterande känslan när det kliar, åh va härligt! 

              

Sommar, söta klänningar och vackra skor!

RSS 2.0