"Hejar du på Kroatien?"

Min favoriiit fråga... Eller inte.. Det är iaf den vanligaste frågan jag får, nästan lika ofta som "Hur mår du?"
Svar: Nej, jag har knappt följt handbollen, men på söndag så kommer jag hålla på Röd-Vitt :) (skrev det här igår, det var roligare då :) )

En annan rolig fråga;

Är inte du längre än honom?

Amen, ska jag installera ett måttband i hjärnan som kan mäta nästa snubbe jag träffar på och sedan signalera till hjärtat att det är "OK"??

Eller

Usch, (Va?/Oj/Shit) röker du?

Nej, jag håller bara i ciggen och låtsas göra det för att det är sååå coolt?


Ooh! Jag älskar människor!



Jag vet

att jag är fett tråkig med dom här inläggen! Men jag pallar inte, jag har kanske något nytt på G... Men ono, jag paaaallar inte! Jag har annat för mig, jag riktigt njuter av allt det här som händer och jag orkar inte dela med mig... Sötare så... Hihihi!
Men jag kan berätta det här, jag älskar när jag lyssnar på mina inre röster! Nej, jag är inte galen, ni hör dom allihopa, vare sig ni vill erkänna det eller inte... Som här om dagen när jag gick förbi bokhandeln och något sa mig gå in... jag tänkte äh, gör det en annan gång, gick vidare... Men kunde fan inte släppa det så jag vände tillbaka, jag går in och det första jag ser; Heroin Diaries. Perfekt, fett med kärlek, sån jävla lycka! Ryckte boken från hyllan, raka vägen till kassan > största leendet på läpparna... tror ni det försvann sen eller? Nä, långt ifrån! Eller igår kväll... den lilla rösten sa mig gå istället för att ta tåget... oki, jag tar en promenadis till Odenplan, gissa om jag hittade roligaste butiken på vägen? Den med alla dom småsaker jag letat efter.. Jo precis, klart som fan att jag gjorde! Hihi! Nu säger min lilla röst Edi gå och lägg dig, du har en underbar dag framför dig... Sååå...Laku noooc... moja mala barbiko.. la la la..


Have I discovered the secret or confirmed my beliefs?


Jag kan

knyta toooooffs


I don't caree...

I don't care what this is.

Or what the fuck it could be...

I gooot tooo kiiiss Youuu

=)


It may not..

This is me doing what I do best
Whether you like it or not
This may not be the way You thought it would be
It may not be the way You wanted it to
Nor the way You planned
And for that I sincerely apologize
But for me keeping what I want
and what I love most
I probably never will.

I guess I'm sorry for that one too...

When I gotta taste of you;

I found somethin' I could sink my teeth into...



Jag kan skriva

så här stort...


Okej.. Nu när Asmer inte har någon blogg så borde kanske jag summera festen i lördags? Skoja.. Jag minns ändå inte! :) Men jag behövde det, jag behövde det så mycket. Mer än alla som var där tillsammans tror jag!

Lördagen såg ut så här;

Jag kommer dit 00.00.. ja faktiskt. Det är proppat och jag får nästan panik, jag måste ha dricka! Går genom folkmassan, det är jag vet inte hur många människor som hälsar och kramar och pussar på mig, jag ler, kramar tillbaka... även fast jag inte fattar riktigt vilka alla dom var. Går till mina söta tjejer, vi dansar.. visst, det är en bra låt? Nej jag kan inte den... Nästa, ja den här kan jag... "Godina nova.. Svi nesto zelee... aaaa.. aaa.." Jag tänker amen för fan det är 17e, ge mig en jävla drink! Panik, jag pallar inte med människomassan, jag går iväg. Andas. Ser en lucka i baren, äntligen. En shot, en drink. Dansar lite... tror jag... Måste ha Jäger. En... två, tre.. två åt gången, tre åt gången... Finns ingen öl? Ne okej ge mig nåt annat. Det minns jag :) O ja. Sen blev nån presenterad som mitt livs kärlek. Jag pussade på nån. Jag tog hand om en vilt främmande människa. Jag trampade på nån. Jag var rätt duktig... Jag minns att nån inte ville gå hem, anledningen var jag, men jag minns inte argumenten... För övrigt är det svart, svart, svart, svart... människorna går hem.

Och söndagen;

Jag vaknar med svullna ögon och smärta i varenda muskel. Kvällen flashar förbi ögonen, fuck, jag gjorde nåt dumt, måste be om ursäkt... Hur fan gick det där till?!

Folk klagade på musiken, jag fattar inte, vad tyckte du?
Ehm.. Musik? (Jag minns iofs Bezobrazne su zelene..)
Fan vad jag hatar "Ja må han leva..."..
Ah juste, jag missade det...
Vadå missade du var ju där?!?!
Ah.. ja ja, jag visslade ju, haha.
Och vad hände med den där tjejen? Ni såg ut att ha kul...
Jag ba tog hand om henne?
Ja ja, ni hånglade ju?
Nej vi pussades bara...eh..
Men den där dansen då? Det såg ut o vara riktigt...
Vilken jävla dans? Vadå vid baren?
Hahaha, vad hände? Varför slog du E?
Va? Jag? Jag vet inte... Gjorde jag?

Och så vidare, ni förstår. Dom skrattar, och jag skrattar med, för jag har hittat min medicin. Jägermeister. Visst har jag konsumerat detta ett tag men inte så här, inte fan visste jag att det var så bra! Jag har tidigare sagt till dom som säger att dom inte vet vad dom gör när dom är påverkade att gå och hänga sig, och det gör jag fortfarande. För man vet, exakt vad man gör. Men, nu måste jag ju erkänna att man faktiskt inte minns allting... hihi!
Så, alltså Mission Complete. Jag gick ut och hade äckligt mycket kul, det var mitt enda mål. Och vem gjorde min kväll? Jag, Edita gjorde. Bartendern gjorde min kväll och DJ;n kanske också gjorde... men jag minns inte ;)

Hallå hör du mig??

Lejla: *berättar något*
Me: aaahh fett kul!!
Lejla: Dog du eller?
Me: Nej?! Jag sa "fett kul!"
Lejla: Hallå??
Me: Men va? Hallå??
Lejla: Hallååååå?
Me: Hallå, haaallååå??

Tar ut handsfreen..
Me: Men hallå, hör du mig??
Lejla: Neeeej...
Me: Nähe?!
Hahahaahahahaha!!!

Fler sådana scenarion vill jag ha!! Färre sådana här;

Igår
Jag fick en sådan stark vilja att skicka ett sms och fråga "Hur mår du?". Tar upp mobilen. Ny tanke dyker upp; NEJ, gör inte det! Jooo, första tanken får vinna. Skickar. Inget svar. Så klart! Fan.. Idiot.

Idag
Lugnt på jobbet så jag går ut och tar en cigg... Två killar går förbi (killar som jag aldrig, alltså ALDRIG skulle vända mig om eller ens ha en tanke på att säga dom något, alls.) den ena stannar upp;

Han: I can smoke with you..
Me: Eehm, I'm fine.
Han: Okey.. I can talk with you?
Me: Talk.
Han: Bla bla bla bla, I am bla bla, I've seen you here bla bla bla bla bla...
Me: Okey... so why didn't you come in for coffe? (till chefens fördel)
Han: Oh I wanted to but my friends always say no... I live up here.. bla bla bla...
Me: Okey...
Han: But we can go for coffe?
Me: Ehm, I work here? (Please just FUCKING LEAVE)
Han: I know but after work... bla bla bla BLAAAAA

och så gick han.. Tack Gode Gud... Huh! Ca en timme senare är han tillbaka, med en tjej, som tydligt visar att dom är mer än vänner! Alltså, hur patetisk får man vara, egentligen? Jag kunde inte låta bli att asgarva... Vilket inte alls uppskattades, men men, what to do... Låt mig vara helt enkelt.

Btw, wanna see me dead? Wear Lacoste Red! ;)

Rocky New Year!!

Det är ett nytt år... Insåg jag igår... Har inte haft tid att göra det ännu!
Nyårsfirandet var inte alls kul, vi hade inte för mycket mat och inte alls för mycket dricka, vi hade ingeeen bra musik och vi skrattade inte tills vi alla fick magkramper... NOT! Det var fucking obeskrivligt! 
Vi råkade lyssna på Rock HELA kvällen, det var verkligen inte meningen, men det blev så och alla vi rockade... ALLA! Det var helt flippat... Vissa däckade, någon brann... Alla blev på något sätt bestraffade under en lek sent under natten, trots att jag fick ta många av smällarna, både mina och andras straff... Oj nu låter det fett fel när jag läser igenom, hahaha! Det va typ "ät ajvar med ost och drick nått"... Alltså ju äckligare desto värre :) Nån som aldrig snusat skulle snusa, Edi tar det... Nån som var helt "slut" skulle sjunga, äh, Edi tar det... Frågor ställdes, men vi var försiktiga med tanke på sällskapet, man vill ju inte veta allt om alla...

Jag fick frågan;
"Om du fick kyssa vem som helst i hela världen i denna stund, vem skulle du välja?"
Jag: Eeeehm.. öööh... Jason Momoa?? (Alltid varit extremt het)
Bror: Va? Nikki då?
Jag: NIIIKKIIIIII Nikkiii Niiikkiiiii aaaaaahhhhhh *FLIPPAR*

Det var grymt! Hahaha! Trots klagomål dagen efter "Fan, bilo je dobro ali danas mi je zao sto nije bilo narodne"... Ah men, man kan inte klaga dagen efter, när man hade fett jävla kul! MAN KAN BARA INTE!
Fiiiifaaan vad najs det var, massa grym jävla musik! Fyrverkerieer! Maaat, dricka... Rockade med GH och sjöng tom hahahah! Det var sickasss fuun!

Tack för att ni rockade min värld den kvällen!!! Jag menar, hur grymt galen var inte festen om grannen ringer polisen.. på NYÅR?! Wooaaaaahhh!!!


Loud as F@*k!


RSS 2.0