Hackare VS Kedjebrev

Okej, nu har väl alla sett eller hört om den här personen som man måste neka om han/hon/(den) addar dig på msn alternativt inte öppna ett mail från denne... Jo det är ju så klart jätteee bra att vi alla är så vänliga och varnar varandra om detta monster som försöker hacka våra mail! Shit, för om du öppnar ditt så kommer hackern kunna hacka mitt... Eller nej om JAG öppnar då kommer ALLA på min lista vara drabbade! "Skicka vidare det här om du tycker om dom..." Bla blaaa BLA!! Jesus...
Nu är det så att jag fått flera olika förslag på den här "konstiga" e-mailen, vadå liksom? Finns det FLER utav dom?! Oh nej vad ska vi göra?
Jag börjar tro att det här är ett dåligt jävla skämt utav någon liten plutt idiot som INTE KUNDE HACKA SIG IN I vart han nu skulle eller så är det någon annan som har jävligt tråkigt! I vilket fall som helst så är det inte roligt!
Vad jag alltid gör är att *låtsas att det tänds en liten lampa ovanför mitt huvud* inte acceptera inbjudan från någon som jag vet att jag inte gett min mail till och jag öppnar inte mail från okända adresser!
Men oj, va? Gör du också så? Nähe? Där ser man... Gör inte ALLA så?! Ohh!
Missförstå inte, jag tyckte det var skitbra att den här informationen gick runt men att nu se att någon faktsikt orkat skriva till den mest hatade frasen "skicka vidare till..."
Komigen, jag vet inte vad som är värre, tanken på att det finns någon där ute som har ett sådant fruktansvärt tråkigt (alt. jobbigt?) liv att denne faktiskt gör något sådant, eller tanken på att kedjebreven blir fler och fler... det vill säga, att det är samma brev/meddelande som någon varit "gullig" nog att ändra lite på för att det ska bli något nytt.
Well done!
Skrämmer skiten ur mig iallafall!

image79

Kära vänner, jag vill bara försäkra er om att ni kan vara säkra med mig!
För jag lovar, jag vill inte ha någon annan på listan än ER! Hahaha!
Love.

27 Okt.

Med tanke på gårdagen, tänkte jag lägga upp texten på en av mina absoluta favoritlåtar.

Pijem duso
Dunje mirisu na tvojoj kosulji
bol ne prestaje a vrijeme prolazi
kako si mi sada stara ljubavi
dusu stegla ruka proslosti


Idu godine i ova prolazi image76
sijede su u kosi a nervi umorni
ni uz pjesmu, ni uz vino nema pomoci
nocas umirem od ljubavi

Pijem duso, ne prestajem
pijem zbog tebe
zadnji put se tjesim
casom gorke sudbine

Pijem duso, pit cu
sve dok zora ne svane
s novim jutrom
zivot prestat ce

Ja, Marko fyllde år igår... Men det är inte det viktiga, det är bara för att jävlas muahaha.
Det viktiga är att Lina min frågade om jag ville följa med ut med hennes kära och några till om jag inte skulle göra något annat. Och något annat blev det inte. Jävligt glad för det!
Sitta på en Ost & Vin Källare och göra det man ska där, hur oofta gör man det? Följt av goda drinkar och lite svepande av shots, av någon anledning tycktes det att jag drack för lite (?) hm! Hahaha!
Hur härlig jävla kväll som helst fyllt av många diskussioner och massa skratt!
Taaaack Linciii!! <hjärta>

Intärnät.

Alltså jääävla Internetleverantörer! Sjuka jävla businessidioter som inte fattar ett skit!
Tänkt, dom hade vunnit såååå mycket på att vara ärliga, har du ett instabilt nät säg det!! Då kommer jag inte ringa och vara sur varje gång mitt internet strular! Skyll inte på mig och mitt modem och mina kablar när jag vet att det inte är dom det är fel på! Idioti är vad det är!!
Jag är lätt beroende, who cares?
Mitt internet försvanna igår, igen, wow det var länge sen... För sent att ringa självklart då jag kom hem från jobbet. Aja great jag väntar till morgonen.
Precis när jag ringer så funkar det igen.. hmm jag ska fan då inte lägga på luren. En ung kille svarar och börjar med lite ursäkter som vanligt, jag säger till han att jag inte behöver dom för mitt internet funkar, han blir förvånad och jag förklarar (så snällt jag kan) att jag bara vill veta VARFÖR det alltiiiid blir så här? Vad är det för fel?
Vad har du för modem? Undrar han då, ja du, ett sånt som dina kollegor påstod att jag borde ha. Ja, jag köpte ett bara för att bevisa att det är inte fel hos mig!!!
Jag är envis jag vet, varför byter jag inte bolag? Jo jag glömmer det så fort internet funkar igen...

Det viktigaste iaf är att, jag tycker bara att dom kunde erkänna och berätta att nej men så här och så här är det då kan det bli lite instabilitet då och då, fineee! Då kommer jag inte bli skitförbannad och undra VARJE jävla gång!
Jag fick den här snubben att komma med en relativt okej anledning, jag bor för låååångt från stationen. TACK!
Jag vet att jag aldrig kan få in så många mBit som jag betalar för, men ändå mer än 8 wiieee!
Alltså, pga att jag bor för långt från stationen och har så många mBits så blir det ibland lite KNAS!
Bättre än ingen förklaring alls!

Thanks a lot, asshole!

Höst, tårta, Ben & Jerrys


Jag älskaaar hösten, alla årstider har sin lilla grej. Hösten innebär massa vackra färger och hösten innebär kastanjer!! Man kan koka dom eller steka dom i ugnen... eller så kan man faktiskt leka med dom!
Så som Amra har byggt en gubbe här, sööt!! Hahaha!


Njamiiii tårta! Päronsmak, faktiskt aldrig ätit det!
Fan vad vi drev... Det här är "Bajramtårtan" då, den är grön, jag var så klart tvungen att göra ett skämt utav det... Vad mer är grönt? Jo, paprika!! Vilken kombination!! Hahaha, men det ser fint ut, eller hur?




Min nya drog och absolut dyraste favorit hittills!!! Fan cigg är billigare, haha! Ben & Jerrys är en ganska stor nyhet i världen. Dom är alltså hur grymma som helst, ingen historielektion ville bara säga det! Jag hade New York-glassen som favorit innan jag åkte till Vermont (Där B&Js` är från) sedan smakade jag den här underbara saken!
Oh Heaven! Dom här små finns på 7Eleven!

Volim te vise nego sto slutis.

I just...

volim kad sutis, kada se ljutis
volim kad lazes, kada mi mutis
volim te vise nego sto slutis

Ne zanosim se jako cesto
i dobro znam gdje mi je mjesto,
a mjesto je moje kraj tebe.

A ja sam opet lud
pa se na tebe palim,
jer samo ja ti u glavi falim


/Tose Proeski

Allvar?

Träffade en snubbe förra helgen, några kanske vet?
Trevlig, ser bra ut.. etc. Fick mitt nummer skulle höra av sig. Fine.
Han ringer samma kväll, vi snackar lite, han är fortfarande trevlig, lite rolig också faktiskt... nå ja första samtalet var bra.
Andra samtalet handlar mestadels om min kropp, öh? Okej visst jag vet, jag ser inte dum ut men alltså, aaa...
Jag pallade inte svara nästa dag, eller dagen efter det. Han ringde en sådär, hm, säg 15 gånger. Per dag då. Jah!
Tredje samtalet handlar om vi ska ses, vilket jag undvikande svarade på att jag skulle jobba... Men vi kan ses efter, jag kanske behövde massage? Eller något mer, eftersom jag är singel?? WHAT THE FUCK?!
Så bara för att jag är singel skulle jag behöva mig något? Vaa?? Om jag skulle det så skulle det väl inte vara någon jag träffat för någon dag sen? Jävla idiot! Jag bad han självklart aldrig ringa mig igen, patetiska lilla stackare!
Kanske var så att han behövde sig något men glömde att tänka över vem fan han pratade med!
För liksom
1. Jag kan väl fan fixa om jag skulle VILJA det! Morooon!
2. Jag kanske är singel för dom flesta är sådana idioter! Allvarligt!!?

Välj himlen eller dra åt helvette :)

Jag tog bort inlägget.
Ja, jag tänker inte stå bakom dom orden jag skrev igår. Det kanske inte alls är så jävla rätt som det känns. Det kanske inte alls är så jävla bra! Det kanske inte alls är bra för någon av oss... kanske.
Men ändå, fan vad jag vet att jag har rätt, fan vad jag hatar att jag inte får en sekunds respons, inte en gnutta hjälp.
Jag har alltid sagt att om man ska ha min uppmärksamhet och omtanke ska man fan förtjäna den!!

Med mig skulle du alltid ha allt och lite mer.
Så varsågod, jag har gjort mitt.
Välj himlen eller dra åt helvette :)

Denna smärta

Jag hörde något för någon dag sen, i stil med "Det hade inte gjort ont om du verkligen inte hade älskat"

Yes, vilken tröst... först är man dum för man har älskat och då själv orsakat den smärtan sen så får man också höra att aa det ska göra ont. Fan.

Det här, vilket är hur jävla självklart som helst. Dom man älskar högst är dom som sårar en mest. Eller alltså värst. Det gör alltså mest ont. Det är klart, om Kalle eller Pelle gör något är det ju skillnad mot om någon av dina älskade gör det. Man bryr ju sig inte (alls) lika mycket.
Och det är så jävla jobbigt, ibland känner jag mig som en patetisk psykopat. Alla småsaker blir stora. Och jag kan bara inte inse att saker som är självklara för dom flesta faktiskt inte är det för precis alla. Jag vägrar inse att dom jag älskar inte skulle kunna göra det lilla självklara om så bara för min skull.
Jag vägrar tro på att det inte kan eller kommer bli bättre, även fast jag vet att vissa saker kommer alltid förbli som dom är. Vissa personer förlåter jag aldrig för sveket, för dom inte var där när jag behövde dom, för att dom inte insåg att det var jag som led och för jag lider än idag. För att jag inte kan bli den jag alltid ville vara.

Det gör så jäävla ont! Varje bakslag, varje missförstånd, varje motgång. Och jag är så trött, på att vara den som ska hålla ihop allt, den som alla tar ut allt på, den som jämt ska förstå alla. Men ingen förstår mig.

Låt mig ha en dålig jävla dag, för Guds skull, det är också mänskligt!

1983

Då föddes min största hjälte, Super Mario! Jag har nog aldrig "mött" någon bättre eller coolare än honom! Så är det bara! Sen första Nintendo till Gameboy och till favoriten N 64! Och han är på väg igen!
Min bästa Kico har fixat det! Jag längtar som fan, jag har saknat och längat efter honom som fan!!
Detta kan låta en smuula konstigt, men dom som vet vem Mario är, dom vet att han är världens bästa ochimage70 kändaste tv-spels rollfigur och väärldens bästa rörmokare!! Hur kan man inte tycka om honom?
Alla timmar man spenderat med honom och hjälpt han på vägen mot att rädda princessan Peach från den onda Bowser... och lilla söta Toad!!! Ooh!

Nu ska det dras mot Kista och shoppa lite sen ska vi gå och se om Mario anlänt. Ooh det går inte att beskriva hur mycket jag saknat den här snubben!!


Can't wait til I hear him say "It's me Mario"!

Om du någonsin undrar...

Om du någon gång undrar, om du får för dig att ställa dig frågan varför?

Därför att du gav mig hopp, om att det visst finns bra män(niskor) där ute. För att sedan bli en utav dom, din styrka bleknar och du försvinner in i mängden. Du förvirrar mig, gjorde mig lycklig och du gör mig arg.
Du kunde ha krossat mig, medans jag drömde... men jag hann öppna ögonen i tid. För att du sa en sak men gjorde en annan.
"Det här är fett onödigt."

Bara därför att du inte kunde stå upp och vara den mannen jag trodde på och den du påstod dig vara.

Dex

"If the eyes are the windows to the soul, then grief is the door
As long as it's closed it's the barrier between knowing and not knowing
Walk away from it and it stays closed for ever

But open it and walk through it... and pain becomes truth"

My favourite serialkiller -- Dexter Morgan

image69






No one could have said it better!!
Muahahaha!

Igen.

Om jag måste klampa omkring ensam
Igen, i mörkret
Blind och vilsen
Så ska jag göra det.
Om det är det som krävs
För att få det här så kallade livet
Att funka, att vara bra för mig image68
Så är det det jag skall göra

Jag klarade det en gång
Nu flera år sen
Känns som decennier
Men det var inte så länge sen
Med hela världen emot mig klarade jag mig
Jag byggde upp detta jag har nu
Helt själv, utan någons hjälp

Jag hatade det
Mörkret, tystnaden
Alla ögon som pekade ut Mig
Mig.
Jag, jag var oskyldig.
Stackars människor tänkte jag
Ni ska då få se!

Ska jag behöva släppa allt
Och bygga om det på nytt
Då är det det som skall ske
För att få dessa idioter att se
Jag misslyckas inte, jag gör inte fel
Fel görs mot mig.

Lilla mig som måste bära det här själv.
Helt ensam i mörkret.

Min Stora Lillebror.

Idag har varit en sådan dag som jag högaktar. Då jag får umgås med min kära bror! Han lovade att se till att jag kom ut idag, så jag inte börjar sega utan kommer igång igen! Hihi!
Tog en promenad i flera timmar och "tog igen" förlorad tid. Jag berättade om resan och han fick berätta om vad som hänt här under tiden... kul kul! Började prata om lite viktiga saker, men det började regna så vi skildes åt, snacket fortsatte på msn med minnen från förr och lite diskussioner, alltid lika roligt.

Kico kom över en grej jag skrev förrut, som jag tänkte lägga uuupp!
Därav detta inlägg om en helt vanlig men väldigt uppskattad dag.

Pirovac, Hr - 05

Du och jag, vi har ett speciellt band!

Sen födseln har vi alltid varit tillsammans

Trots att du är yngre så har du alltid tagit hand om mig

du har alltid skyddat mig och rett ut saker

Som en storebror

Vi hör ihop, du och jag

Jag älskar dig för du förlät alla gånger jag svek

för du ljög för min skull

för du höll om mig när jag grät

utan att jag ens själv visste om orsaken alla gånger

Så mycket vi har gått igenomMin student 04.06.05

all skratt, alla tårar

All smärta vi fått gå igenom

nu inser jag att det fört oss närmare varandra

Alla våra underbara stunder då vi skrattade så vi fick ont i magen

Inte bara vårt blodsband utan också vårt förflutna

binder oss samman

Vi kommer alltid vara ett,

jag kommer alltid behöva dig

Vad som än händer i mitt liv

vem jag än träffar, vart jag än hamnar

så kommer Du vara den jag älskar mest!

Pirovac, Hr - 05Kicos student 08.06.07
¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

Jag tänker inte vara tråkig och säga att jag skulle skriva det ännu bättre nu. För du vet hur mycket jag älskar Dig och att det inte går att beskriva hur mycket du alltid betytt för mig! Jag är så jävla stolt över den du är och så lycklig för att vi tänker likadant!
Kärlek För Alltid!

RSS 2.0