Njen je zivot cista bajka...

Allt jag tror på får jag ständigt bekräftelse på. Varje dag. Och allt jag velat ha, har jag nu och allt jag vill ha kommer att bli mitt. Det bara är så. Och det är så himla enkelt.

          If You believe in it, it will happend. If You don't, it wont.
Ja precis så simpelt är det. Och jag skrattar åt dom som skrattar åt mig, som säger att det inte fungerar. "Det funkar inte att bara tro". Ne men du tror inte, därför fungerar det inte, haha! Jag skrattar för att jag vet att det antingen är en ond cirkel;

  du tror inte = det händer inte > du tror ännu mindre.
Eller
  du tror = det händer > din tro förstärks > det händer igen... osv.

Det är inte mer komplicerat än så här! Och det är helt underbart! Man har hela tiden en sådan skön känsla, så som när man lägger sig i nytvättade lakan eller får jordgubbar i sängen när man vaknar... Ja, precis så fantastiskt är det! ;)


...jer jos vjeruje!


And dammit this feels too right...

Uf! Jag är verkligen sämst på att höra av mig till folk, speciellt när jag är på jobbet och får sms.
Ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Men ring liksom, det underlättar..
Sämst är jag också på att uppdatera här, men jag har verkligen inte tid. Jag har saker jag vill skriva men eeehm. Ja.. Sen fungerar varken min dator som den ska eller min internet-kabel, så... You see... That makes it even harder.

Annars då? Är det bra med dig eller? Haha! Hatar det där "annars då?" Brist på fantasi... Blä!
Det har hänt sååå mycket på senaste... Min Lejla har varit här och vi har haft sjukt jävla roligt! Gjort nästan alldeles för mycket på en väldigt kort tid. Ingen kan som vi :) Skulle jättegärna lägga upp bilder, om det nu fanns några... haha jag fick inte ens ta bilder, fy fan!

Oh Herre min Gud vad jag inte orkar blogga, det är inte alls samma sak som förr! Jag vill faktiskt helt ärligt härfrån, ni dummingar som ville ha kyla, här är den! Men jag behöver värme... Jag vill sticka härifrån... Funderar faktiskt tom på en drastisk åtgärd som solarium... usch, så långt det har gått :(

Neh, vi får hoppas på något roligare snart, för nu får det räcka... Tuddiluu!


För det du gör har jag redan gjort
och det du säger har jag redan sagt

Pussen

Igår kom Neeekkii in till jobbet med en liten påse... Till MIG!! Jag hann inte riktigt se vad som fanns där i innan hon var tvungen att gå.. När jag öppnade såg jag; En Snickers och en RedBull! Åh jag blev så överlycklig! Hur Bäst som helst är hon!! Hihihi! Så även fast det var måndag så går "Veckans Puss" till Nejraa, tror inte något kan överträffa denna fullträff! Haha... Kan mycket väl även vara årets grej, trots att året bara är i sin början... Småsaker gott folk... Småsaker!

Så Nekkii, Pussen är inte till någon annan än dig!





Det kommer, det kommer...

...ett nytt inlägg snart! Jag tänkte skita i det, sen tänkte jag spara det till senare. Men helvette vad förbannad vissa människor kan göra mig! Dom som snackar om saker dom inte vet så mycket om... Så det kommer ett inlägg snart, så snart jag har lugnat ner mig och satt ihop det så att Ni förståååår, så att ni inte misstolkar eller vrider på mina ord, som vanligt!

Hah. Precis när ämnet är så hett så kommer han där... Skitsnygg, självsäker och med ett lugnt och vackert leende säger han;

Jag tänkte att vi kanske kunde ses, eller något?

- Visst, ta mitt nummer...

Ja, Asmere (och ni andra beundrare som läser) när han kommer fram så där så inte fan spelar man "svårfångad" (inte för Edi orkar göra det annars heller). Rak fråga = Rakt svar. Men däremot när någon fjant kommer fram och slänger ur sig en kommentar om hur han behöver en flytväst för han tror att han skulle kunna drunkna i mina ögon, eller något om att min far måste vara tjuv, att han snott alla sjärnor och lagt de i mina ögon or what ever the fuck it could be, då... Då berättar jag gärna att tjejen brevid mig är min flickvän och vänder ryggen.

Som bloggkungen själv nästan sa;
To be continued...


Men innan dess, svara mig gärna på en fråga...
Varför är en tjej med en kille som hon VET är dålig, dålig i sig och dålig för henne?

Edii fånar sig.. hihi!

Jag ler mitt fåniga leende ikväll...



Jag ler, för varje gång du frågar om jag lever så vinner jag.

RSS 2.0