"Vet ni var man hittar bröst?"

Första dagen i HBG... Ja, illa kan det gå. Det var sådant jag var lite rädd förr, att inte förstå vad folk säger!!! Men grymt kul, må vi få tusen sådana här dagar till :D

Läs på Lejlas blogg "Vet ni var man hittar bröst?"  =)

Ni borde skämmas!

Ni har väl sett När och fjärran någon gång? Jag brukade jämt kolla på det förrut, men nu har jag inte gjort det på ett tag. Nå ja, oviktigt, det viktiga är att jag såg att dom skulle vara i Kroatien igår så vi satt och kollade på det. Dom började resan i Split för att sedan ta sig uppåt längs Dalmatiens kust upp till Istria, fine tänkte jag, blir en skön åktur. Ja just det, en viktig grej här är att det är Leila och Sverre (vem fan är det?) som gör reportaget, eller vad dom kallar det!

Tabbe #1
Jag tycker inte så mycket om att vara i solen, säger Leila. Bra liksom, du befinner dig i Kroatien, landet som har flest soltimmar i hela Europa!

Tabbe #2
Dom är i Pula i amfiteatern Arena och Leila spekulerar kring hur "kroatierna" roade sig förr i tiden... Kroaterna! Snälla, varför får en person som inte ens vet vad folket från det landet kallas för ens göra tv där?!

Tabbe #3
(Okej vi antar att alla inte kan veta allt, ett litet misstag liksom?)
Fortfarande i Arenan och Leila är heeelt förbluffad över hur romarna byggde något här, så långt upp... Men liksom va?! För det första är inte Pula "långt uppe" någonstans! Var tror hon att hon är? I Sibirien? Och för det andra vilket land gränsar det till (för att inte dra en alldeles för lång historielektion om Romerska riket)? Vid nästan varje kroatisk flagga i Istria finns en italiensk. Blind också?

Tabbe #4
Hotell Histria, vid receptionen är det någon äldre man som kommenterar något till Leila (hörs inte vad han säger) Ooh är du från Sverige? säger hon. Nicht verstehen, svarar mannen och skrattar. Oh are you "dutch" ? frågar hon så stolt. DEUTSCH vad faaan! Hade han pratat holländska hade du inte förstått ett skit!

Tabbe #5
(Nä hon är väl inte så smart då, men sådana borde hålla sig till det dom kan, och Leila kan mat?)
Hon är i den lilla staden Hum och ska laga mat med en kvinna därifrån. Hemgjord pasta med pršut och kantareller. Ja men det här var ju gott, trots att det är bara 3 ingredienser så är det smakrikt. JU?! Bara?!? Alltså, en bra kock, en riktigt kock skulle aldrig ifrågasätta mat, inte prata om det på det sättet. Man ler ju och säger att det är intressant tex, kanske? Även fast man inte alltid gillar det... Nope, inte ens det klarade hon av!

Snacka om att förstöra programmet alltså! När Sverre sedan trallade omkring i Opatija orkade jag inte se nå mer. Fy skäms TV4! Borde väl åtminstone se till att folk är allmänbildade innan man sätter dom framför kameran!


Jaha, ett onödigt, långt inlägg för dom som saknat något sådant, hahaha! Jag var tvungen att få ur mig detta! Vet inte när jag var så jävla besviken sist! Fcuk...

This is what I do.

Spontanitet, impulser... mmm, baserat på längtan = Yes, jag drar!

Hur många har sett en annons eller något dyl för ett jobb på en ort på andra sidan landet och bara bestämt i den studen "amen jag drar dit"? Ni som har, räck upp en hand... :P
Det handlar inte ens om pengarna, eller att arbetet är något särskilt jätte roligt... eller att bara komma bort. Jo, okej till en viss del! Men främst handlar det om att jag äälskar Skåne och jag ääälskar en person som befinner sig just där, ja, i Skåne! En så underbar varelse som jag saknar jämt och ständigt! Som alltid gör mig glad och som jag aldrig har tråkigt med! Ja men ni fattar väl, det handlar om Lejla? Hihi!
Snacka om magmuskler när jag kommer tillbaka.. eller jag kanske ska säga om? :P Hahaha!
So this is what I do baby, I live! You should try living more like me, or even with me...



Så.. Lejla, Helsingborg, Skåneland... Här kommer jag igen!


Emptiness

I'm shutting off my feelings. Because I rather feel emptiness than this pain I'm fearing.



080808



Kärlek.

Jag skulle ge allt...

Jag skulle ge allt för att vara där,
där blickar och leenden räcker längre än några ord som kan uttalas på något språk.



RSS 2.0