ČOKOLINO!

LJUDI OBAVJESTENJE!!!

Mozemo nastaviti jesti ČOKOLINO!! Hahaha neki dan ugledala reklamu! Zamislite!
WOHOOO!! Posto sam doznala da cak ni dole raja sva ne zna... Eto, sada znate! Jedite Čokolino (Sladoled) i nastavite biti djeeecaaa!


Dabogda

Dino Merlin i Hari Varesanovic... Trebam li jos sta pricati?

Sad gledam spot na BH1 i kontam se sta je ovo... Reko hajd da vidim vamo jel ima sta.. Koliko sam ja skontala spot je se tek pojavio. Nisam jos odlucila sta mislim.. sad cu opet da pogledam... dva-tri puta haha! Htijela sam napisati da nema spota na netu ali evo nadjoh, nesto losiji kvalitet, al' more se...

Ev, pogledajte OVDJE i vi sto niste.. il' cujte cak, vi sto niste culi... Pa mi kazite sta mislite? :)

Ne daju video da se stavi.. hahaha! Joj.. hajd.. vozdra narode! Uzivatje u ovom vremenu! :D

Never...

-Never argue with an idiot, they will drag you down to their level and beat you with experience.

Dan Mladosti



Dagen i ära, självklart! Sorligt nog var det sista firandet med Tito i livet... men helt fantastiskt!
Så ja, jag ska inte göra det långt.. Bara för att markera datumet.. hihi!

You'll never take me alive.

All that you want is to criticize
Something for nothing
And all that I want is forgiveness one more time
To be the best in the world

Så söta alla som skickat gulliga mess... så jag vill först säga att meningen inte var att stänga ut er utan att stänga in mig. Jag behövde tid med min tankar. Jag var frånvarande, jag kunde inte koncentrera mig på någonting. Därför valde jag att försvinna ett tag. Lika bra, bättre än att försöka låtsas hänga med och vara närvarande.

Da li da odem ili ne
ako idem kad i gde
da li da ovde ostanem
il' neko drugi postanem
pomozi mi da znam sto pre
da li da odem ili ne

Nu är det iallafall klart, som ny, omformaterad, installerat ett starkt jävla virusskydd med en feting brandvägg. Haha! Första dagen kändes det som om en lite fågels kvittrande skulle kunna sänka mig. Djup ner i något mörker där jag inte ens skulle våga öppna ögonen för att hitta vägen ut... Jo, jag skulle kunna sitta här och beskriva, måla upp allting med fina ord.. men det finns inget vackert med besvikelse. Den verkligeheten som jag ägde, som var bara min, den rasade, kabom sa det och jag var vilse. Nästan lite som Alice... hahaha! Gud vad komiskt detta är nu! Nå ja! Jag var tvungen att omprioritera, det är det det handlar om.

Guarding yourself from the love of another
Left you with nothing tonight
So now you know why the devil is laughing
He left you with nothing tonight
You did decide.

Jag måste klargöra en sak också, jag skäms inte för vad jag känner eller tycker. Därför ger jag fan i om det är en närstående eller en främling som kan läsa det här... It wont make any difference to me.

Så vad är det jag har gjort? Jag har varit med Mario (Super alltså) mestadels, vi har tillsammans letat efter stjärnor som öppnar upp nya dörrar och nya vägar... Grymt va? Det var skönt, han frågade inte mycket, han hakade bara på, dit jag vill, dit gick vi.. hihi, trogen kamrat den där! Jag försökte med Assasins, hugga ner folk, var inget för mig.. Försökte med GTA också, det funkade inte heller.. dammit.

Och jag såg ju det här komma, jag kände det... men rädslan att frysa till is behövde jag inte ta så negativt. Nu ska det bli lite mer jag igen och lite mindre du. Man lär sig varje dag, och nu har jag lärt mig ännu en läxa. Alla kan inte hantera saker på ett vuxet sätt, tyvärr. Ja, jag tappade fotfästet, men återfick det snabbt igen, helt ärligt, mycket snabbare än jag trodde. Jag trodde det skulle vara mycket värre, svårare... Men det är väl lika bra att förbereda sig på det värsta och klara det galant. Efter alla gånger så har jag väl lärt mig. Så det viktigaste utav allt är ju att min verklighet är i min ägo igen, och jag ändrar fortfarande inte på mig för någon, eller något.
Detta blir då sista inlägget i kategorin These Thoughts, utav uppenbara skäl;
alltför mycket stolthet.


The thing I treasure most in life cannot be taken away
There will never be a reason why I will surrender to your advice
To change myself, I'd rather die
Though they will not understand I won't make the greatest sacrifice
You can't predict where the outcome lies
You'll never take me alive


PAUS

Heaven cry for me... Om någon undrar varför det regnar...




Min inre värld fungerar inte längre som den ska, jag måste bygga om lite, bygga upp ett par murar och några höghus av min stolthet... Jag skriver inte detta för att någon ska undra eller visa empati, utan tvärtom. Jag vet att det är här ni kommer leta efter svar...  o jag lovar, jag är tillbaks snart.
Ge mig några dagar.

Nära döden upplevelse

Igår
Jag kommer ut ur rummet och det sticker till i ögonen. Pappa står och lagar min middag...

Me: Varför är det så rökigt här?
Daddy: Det är det ju inte, vad är det med dig?

Vad fan tänker jag, det var ett tag sen jag tände en cigg... What the hell is this? Jag är inte galen! Det luktar inte bränt heller. Jag går tillbaks, tänker nä men brandlarmet hade väl gått liksom... öh? Aja, jag jobbar lite till, pappa ropar maten är klar! Jag går ut igen, aj mina ögon! Vaad faaan? Säger inget, bäst att vara tyst... tänk om... tänk om jag håller på att bli galen...?
Mitt i maten, jag ser verkligen hur det ligger ett tjockt lager i köket, jag hoppar upp

Me: Neeej men koolla! Det är visst något, du måste se! Jag ÄR INTE GALEN!
Daddy: Åh helvetteeee det är kompressorn som släpper ut freon!
Me: WTF?!

Det är så att min kyl har slutat fungera...
Jag blev faktiskt lite rädd! Okej, lite mer än bara lite. Jag vet inte ens om freon är så farligt? Eller ens om dom här nyare kylarna har freon eller något som är "bättre" nu?
Hahaha! Nå ja, det skulle vara roligt... Inte om jag dött alltså, men om gasen var farlig...

Förrästen, någon som vet om brandvarnaren även varnar för gas? Lol.

M

Jag satt och bläddrade i min gamla historiebok igår, letade efter en grej. Och mitt där bland bladen så trillar det ut en bit papper, helt perfekt utrivet och format som ett M. (Dina din lilla luring) Ett M. Wow... Det fick mig att fundera. Så jag tänkte berätta för dom som tror att M står för en speciell person, det gör det också! M står också för glädjen i mitt liv. M står för lycka, för det jag lever för och för skutten mitt hjärta gör, när jag ler. M står för styrkan som fick mig att leva vidare när jag minst orkade det. M står för ljuset i natten (Moonie). M representerar kärlek och allt det värdefullaste jag har.....


Once you have eM' you can't live without eM'.

Only God can judge You?

Flera personer har på senare tid påstått samma sak, att andra inte kan döma dom utan att känna dom eller ha träffat dom. Men juhuuu tänker inte folk på att man kan dömas utifrån sina handlingar mot andra?? Tror dom att det bara är Gud som ser vad dom gör? Att inte andra människor tar sådana saker i hänsyn? Vad får dessa personer att tro att dom kan komma undan med vissa saker?
Jag förstår inte.
Varför skulle jag vilja lära känna någon som jag sett bete sig som skit mot någon annan?
Vad skulle hindra denna varelse att bete sig så mot mig också?
Varför skulle man vilja ha något med en sådan person att göra?

Men jag har alltid tänkt så, eller rättare sagt känt så. Om någon är dum mot en person jag tycker om så är den automatiskt dum mot mig, för när den jag tycker om är ledsen så blir jag ledsen, right? Hänger vi med? :)

Jag kan vara snabb med att döma, men jag ger samtidigt människor en chans att bevisa sig. Visa hur bra dom är. Jag menar, bättre att tro att någon är hemsk och få se att den är bra, än att tro bra om någon för att den personen sedan ska visa sig vara en vanlig skitstövel. Eller?

Någon som vill säga till mig att jag har fel? :)

Om alla vore som du...

Han höll om henne
Osäker försökte hon backa
men han drog henne tillbaka
Hans armar om hennes midja
dom hörde hemma där
Han höll om henne
och hans doft borrade sig in djupt
i hennes själ, det brände i hennes hud
I öronen ekade hans ord
”Om alla vore som du...”


Europadagen

Med risk för att någon ska tycka jag är knäpp, då det blir lite mycket sådant här, men jag tar den risken! Alltid varit stolt och trogen européer, heter det så förrästen när det är bara en av mig? Haha. Vill inte ha några kommentarer om att mitt land inte är med i EU, det befinner sig ändå i Europa! Nå ja. Dagens datum är viktigt utav flera anledningar;
1945 kapitulerade Nazityskland och 2;a världskriget tog slut.
1950 la Schuman fram förslaget om ett enat Europa för att bevara freden, 1985 beslöts det i Milano att fira dagen som Europadagen. Så, kort och fint.


Grattis ärade Européer! Grattis Europa!

Stolthet och rädsla.

Här tänkte jag äta chips till middag, chips med dipp. Så poppade frågan varför? upp i huvudet. Och jag vet ju exakt varför. För den här känslan som jag helt ärligt egentligen verkligen hatar, den lever kvar i mig. Den byter form då och då, men den växer sig bara starkare. Jag tystar och trycker ner den så här. Ja, precis, jag tröstäter. Surpriced?
Jag tog en lång promenad istället, rensa skallen tänkte jag... Men trycket över bröstet försvann inte, osäkerheten som skapas och blandas med sorg förvandlas sakta till irritation. Den går lätt över till ilska om jag inte är försiktig, den här gången kan det gå riktigt illa. Allting kan gå förlorat.
Och denna längtan... den går gärna hand i hand med rädsla. Rädslan för tanken tänk om? och tänk om inte? Rädslan för det som kommer att ske. Snart. För längtan kommer att vara starkare än någonsin och för att stoltheten kommer då att stå i vägen. Rädsla för att frysa till is.

Promenaden var inte till så stor nytta. Fick bara extra mycket syra till hjärnan. Det blir chips ändå. At least to gain the calories I've lost...

Ne psuj mi Tita

Kao ponosna banjaluckanka i povodom danasnjeg dana, hocu da sa vama da podjelim pjesmicu sto je nas dragi Marijan napisao!


Ne psuj mi Tita i njegovo vrijeme
Ne krivi njega za svoje probleme
Za tezak zivot danas najmanje je kriv
Drukcije bi bilo da je stari ziv

Ne psuj mi Tita i njegovo vrijeme
Ne krivi njega sto je proklijalo sjeme
Mrznje skrivene u srcima fasista
skriveno i pod maskama nekih komunista
Ne psuj mi Tita i njegovo vrijeme
Ne krivi njega sto nisi izdrzao breme
Sto je sve narode spajalo u srodstvo
I sam si ga nazivao bratstvo i jedinstvo
Ne psuj mi Tita i njegovo vrijeme
Osmjehom je mogao planinu da pokrene
Nikada se druze nece zivjet bolje
Kad Tita spomenes skini kapu dole

                                   
                                           -
Marijan Benes

Djurdjeeevdaaan jeeee

Okej ett sådant här inlägg, men what to do när det är så mycket kul som händer!
Wie okej snabbt, blev ingen OTH, fråga inte varför :( ...ska till stan och shoppa med bror min sen ska vi gå gratta mamita! Seeen ska jag uuut med sööt hihi! Underbart!

Ah så är det ju Djurdjevdan idag hahaha! :) Fast det är mamis dag meestast!


Feliz Cuple Años Mi Cariña Mamita!

Telefon som prydnad?

Alltså vad är det med folk och inte ringa? Och vad fan är det med folk som inte svarar på sin jävla telefon? Vad har ni den till? Seriöst?

Jag har min till för att vara tillgänglig för dom som behöver mig, för att kunna nå folk jag behöver i olika situationer och för att fördriva tiden ibland. Alltså jag menar inte att jag ringer dig för att jag har tråkigt utan aa.. du fattar..
Man kan nå mig 24/7. Bokstavligt ja, förrutom när jag duschar, även fast den är med mig och spelar musik för mig så tycker jag inte om att stå och prata naken... well heh. Alla som har ringt mig minst en gång vet det här.
Jag svarar fan t o m när jag sover. Vad? Man vet aldrig vad det kan vara!
Är jag inte online så når ni alltid mig på min fon, jag svarar 99 gånger av 100 fan. Det är när jag inte svarar som ni ska bli oroliga ;)

Så, undrar någon var jag ääär eller vad som händer, slå en signal, jag svarar. Try me.

Now that I got that off my chest...
Ska tipsa om att Pablo Francisco är på 5an ikväll 22.30!
En av mina absoluta favoritmän! Så nu ska jag gå avnjuta min Vanilla Coke som min kära bruur köpt till miig och vänta på att Pablo ska inta scenen!

Fred.

Marshall Tito

image382
7 .V. 1892 - 4 .V. 1980

Drugi dan Prvog Maja...

HAHAHAHA Haj pogodite sta ja radim?! Ne mogu spavatiiiii aaaaaahhh!! Mislim, spavala sam pa sada ne mogu vise, ustala, gledam slike, ZA VALJANJE!

Eh, moram vam' se zahvaliti sto ste mi toliiiiko uljepsali dan, cjeli dan i noc jucer! Bilo je uspjesno! Stvarno bolje nego sto sam zamislila! Predobro! Hvala, hvala, hvalaaa! =)
Nadam se da niko nije zamjerio muzici... mislim ipak, bilo je cak i "kolo" pri kraju... hahaha!






Ako hocete koju da sklonem, il' da dodam javite :P
Love.

1 Maj

image360

RSS 2.0