Dags att sova?

ξðiтα  ∞    ||             limteVo. säger:
sta radis?
Danijela säger:
msn i facebook
Danijela säger:
ti?
ξðiтα  ∞    ||             limteVo. säger:
hmm
ξðiтα  ∞    ||             limteVo. säger:
i grund o botten
ξðiтα  ∞    ||             limteVo. säger:
beror det helt på hur man ser på saken
ξðiтα  ∞    ||             limteVo. säger:
men antagligen skulle dom flesta säga att
ξðiтα  ∞    ||             limteVo. säger:
jaa.. jag oxå :)

Ja, jag tror det! :) Så ses vi igår, eller hur Bela? ;)
Sov gott älskade! Kärlek!

Och jag skulle falla

Jag är rädd att jag kommit för nära nu

För nära kanten

En lätt vind

Och jag skulle falla

rakt in i denna svarta grop

Som jag en gång kallade din famn

Möta läpparna med djävulska flammornas hetta

Jag skulle ge hän åt frestelserna, åt det förbjudna

Falla ner i djupet

Omfamnad av kyla

Bländad av mörkret

Återigen skulle min själ vandra runt bland skuggorna

Och min kropp sväva i denna tyngdlösa ovisshet


Skitnica



Ti u meni trazis luku, dok ja sanjam putovanja...

Hur säger man?

B skyller på alkoholen... Surpriced? Any one?

   Aldrig har jag sett så många människor med kryckor eller som haltar som idag, har halkat på dom blöta löven eller? Jag hade hellre gjort det än det jag gjorde idag... För inga ögon har sett på mig så som dina. Ingen har brytt sig så mycket och fått ta så mycket skit för det. Ingen har varit beredd att ge så mycket. Och ingen har varit så rädd att förlora mig och gjort det, för många gånger...


Hur säger man till den som skulle ge allt, att det inte är tillräckligt? Att det inte är nog?

Folk lyckas verkligen...

Världens underbaraste dag, egentligen... Egentligen. Middag hos mamma, hennes mat.. sen pita od jabuka, rentav bäst! Men denna huvudvärk har förföljt mig hela dan.. Saker som bara går fel, folk som bara inte kan vara där! Alltså, NÄRVARANDE! Inte bara fysiskt utan psykiskt!
Jag tror jag dragit upp det här förrut med att det svåraste man kan göra är förlåta och på senaste tiden har jag inte alls varit bra på det... Är du dum så får du dra, punkt. Och man tror man har varit med om det mesta, upplevt sjuka saker, åtminstone hört det mesta! Men folk lyckas förvåna en ändå! Nu ska jag vara sån jag inte vill vara och berätta...Okej jag ska berätta kort, jag kan inte vara så ful.
Vi kallar personen för Bekant.
Jag ringer B för att be B följa med mig och fika, inte för att jag behöver någon att fika med utan för att jag inte träffat B på länge och det är alltid roligare med fler. Notera att jag BER B att följa med. B är trött och avböjer min så fina inbjudan (bön). Det gör mig arg under en lång jävla tid men senare tänker jag äh, vad fan, man får ju faktiskt vara trött, eller inte kunna av andra anledningar. B hör då av sig senare på kvällen och undrar om jag vill ses. Visst. För sådan är jag (oftast). B meddelar då att det har druckits och att ta bilen någonstans inte är ett alternativ, men B;s vän (som jag träffat en gång lite snabbt) kan hämta upp mig. Fine det också... Jag är fine med mycket... B;s vän kör fram bilen och i bilen finns bara vännen, ingen B. Var fan är idioten undrar jag? Ääääh B stack hem, telefonen ringde och B gick hem för att prata...

ALLTSÅ VA?! Vad är det för bullshit?!? Har ni ens hört något så jävla dumt i ert hela liv? Jag satt och asgarvade för jag verkligen inte kunde fatta att det fakstiskt hände, att det var mig det hände... B;s vän föreslog att vi istället skulle ta en fika? Hahahaha va? VA??!! A jo för det där var såååå normalt!

Så... Hej jag heter Edita och folk lyckas fortfarande förvåna mig.
Hälsningar,
Grovt Besviken.

Da sutra umrem...

...ne bih zalila, jer ja sam ljubav zivota imala.

Dubbelt upp

Dubbel glädje igeeeen!
BiH 4 - 1 Armenia
Cro 4 - 0 Andorra
Inga svåra matcher? Men what the heeell! Målfest är alltid lika kul!!
Serbien vann förrästen också (3-1) medans de övriga tre republikerna förlorade sina matcher... Jebi ga. Och God Natt!

Hej, jag kommer få hjärtstillestånd!

Klaga på att "vila"? Never again.
Idag; Tensta > Bromsten > Skärholmen > "Huddinge" > Skärholmen > Rinkeby > Gamla Stan > Sundbyberg > Rinkeby (Kico: "Oj jag glömde mina nycklar") > Sundbyberg > Rinkeby...
Senare ikväll blir det Odenplan > ... hunnit med alldelles för mycket för en dag.. Fast hur jävla skönt som helst att ha sååå fullt upp! Men så fort jag sitter still får jag panik! Oh! Jag har tom hunnit bli kär (Ja, hur många gånger har jag inte sagt det? När jag väl blir det "på riktigt" så kommer fan ingen tro mig! Haha!) Nu ska jag gå ta en till kaffe... tre hundra olika kaffesorter idag hahaha! Hyyyppaaaaaaaaaaaaaad!!




Peace and (look at my new) LOVE!

Ivan Dečak
(Vatra)

En vecka, sju dagar

Sju dagar sen jag kom tillbaks... Sju fullspäckade dagar! Jag hann knapp komma hem och tjejerna hade redan bokat mig hela veckan! Hahaha så underbara! Tisdag... Fika på Panorama... Sen hem och käka med Brur min och Tina! Onsdag; Fika hos Tina med Bela och så blev jag korthårig... ja ÄNTLIGEN! And I f-in loovee it! Hann förbi Lina på kvällen också! heelt underbart! Torsdagen ägnades åt min Pretty :) :) Och innan dess hann jag träffa Mekaac på en riktigt SNABB kaffe på Centralstationen haha! Fredag; återigen fika... denna gången med Belone och Boris, här hade jag redan jävligt ont i bröstet av allt skrattande i flera dagar! Asmer hade även tid för mig på kvällen... Sweetie! Lördag mot Söndag var det fest... alldeles för mycket av det onyttiga, tolka det som ni vill :)
Nu har jag fått vila i några dagar... Som Danki säger "nu saknar du oss" (för att jag inte längre har ont, smart flicka) Haha!!

Jag är världens lyckligaste, jag befinner mig exakt där jag alltid velat vara... Min superplan fungerade bättre än jag någonsin vågade tro! Haha nu låter det lite fel... Men vad ska jag göra när jag är bäst.
Nu när jag "vilat" så har jag tvättat i två dagar i rad... ni anar inte hur jävla trött jag är! Nej jag ska börja ta beetalt, så jobbigt är det! Fuck!

Aja... Världens underbaraste människor har jag omkring mig så jag kan ta all skit i världen om det så behövs!

Och Älskade Du... även om du aldrig kommer läsa det här vill jag be om ursäkt... eller ja, beklaga att det kanske inte blev som du tänkt, men jag hoppas att du någon dag kan förstå hur mycket jag faktiskt alltid älskat dig, hur mycket du alltid betytt för mig.



Nikad te niko neće voljet kao ja.

Säg bara inte att han är Kroat?

Jag sitter och pratar med en bekant och den här bekanta då undrar hur det går med saker och ting.. om jag har träffat någon kille och så... Som folk brukar göra liksom.
Ja, säger jag.. för att inte ljuga, haha. "Oh, säg bara inte att han är kroat?!" Får jag till svar, inte "vad roligt", eller "berätta om honom"... Nej, jag ska inte säga att han är kroat, men om jag säger att han är serb? Gör det saken bättre, eller värre kanske? Så komiska människor är! Jag ska jämt få förklara mig, förklara varför jag tycker om kroater... Och grejen är att det är så himla enkelt, jag generaliserar inte. Jag ser dom inte som kroater utan som människor. Nej precis, anledningen till att detta är en stor grej är för att ni inte tycker om dom och inte förstår att jag kan göra det. Annars skulle det aldrig ifrågasättas och det skulle aldrig vara en så stor grej.

Fan alltså... att man ens orkar.
Nu har jag iaf bestämt mig för att begravas med mitt fina armband, bara FÖR ATT liksom! Och tills dess tänker jag fortsätta bära det med stolthet.

Croatio iz duše te ljubin.

Here to stay (?)

Stockholm.

Jag kollar mig i spegeln, rutig skjorta och jeans... ser ut som en liten bonde. Komiskt nog! Men en söt en :)
Så mycket i huvudet nu, så mycket i kalendern... Herre min Gud! Så många känslor, helt överväldigande jag kommer spricka snart! Alla sms idag; jaaa du kommer heeem... är du hemma?... när kommer du egentligen?... är du på väg?... kan du komma nån gång?... jag längtaaar... du måste vara framme snart?... Ja, jag har också längtat, obeskrivligt mycket och ja, jag är hemma nu. (22.22, jag tänker på dig också!)

Tack för att ni finns där även när jag är hundratals kilometer bort! Saknaaam som faaaaan! Främst min bruriiis!! Sen mina kjutiiiisar Lina, Mekac :P Asmereee! Tina, Dankii, Bela och Iloonica! Och en viss person självklart... no names :) Uh! Längtar till imoorn! Fika med flickor sen hemåt och äta lite med männen i mitt liv :) Wie! Lyckligast? Ja, jag är!



Kärlek!

Bajram Mubarek Olsun!

(Skulle publicerats igår kväll)
Första Bajram utan min mami tror jag.. utan min familj, det var lite annorlunda! Fast Lejla beklagade sig förra året om att hon var ensam på Bajram så här är jag! Hihi! Jag hoppas att ni har haft en undeeerbar dag! För det har jag... med min Lejla! utöver all förväntan. Allting var helt perfekt, helt, allt. Vädret, humöret, maten, godsakerna, upptäcksfärderna... och allra mest sällskapet! Tack för en så helt underbar dag älskling min!
Och tack till alla er som hörde av sig idag, vare sig ni är troende eller inte, muslimer eller inte... Tack för att ni kom ihåg mig idag!




...a ti se ne javljaš, lagano zaboravljaš


 


RSS 2.0