Ti znas...

4U


Ti znas
cija si velika bol
I ko zbog tebe pravi gluposti
I druga ce tvoju ruku da cuva
I druga ce tebe voljeti
al' kao ja

niko nikada.

Ekskluzivno za Mladena

(ne za javnost)  
ustala sam iz kreveta samo zbog ovog

Lejla se pakuje i pere sude a ja joj pravim drustvo... normalno u ova doba? :)

Vi sto se pitate "Ko je to Mladen?" Vi ne morate citati ovaj blogg, hihi :P
Ma, ma mangupe
svanuo je dan
tesko je onome
                              ko ostane sam.

Solen stiger över Råsunda...

Ibland så kan det blåsa kalla stormar,
ibland kan himlen vara ganska grå.
Men när det gäller laget som vi älskar,
så skiner solen snart på oss ändå.

Åååå vi e' AIK...

Cha-la-la-la-la-la-laaaa Hejja Hejja Hejja AIK

Okej jag är inte alltför stolt... Men jag börjar iallafall inte heja på ett annat lag pga att min favoritspelare börjar spela där eller för det är en tuff tid...

Update 25-April-2008

Umorna sam, a petak, cak i plata stigla...
Moram se malo zaliti, jer mi se stvarno neda... Neda mi se sa ljudima sto se prave odrasli a ne znaju sta je to biti odrasla, zrela osoba! Neda mi se sa tim istim' sto imaju nesto reci a ne znaju kako ili ne smiju da to kazu. Neda mi se sa nekim' sto govore jedno a rade drugo, sto ne mogu stojati iza onog sto kazu. Neda mi se sa tim ne prestajnim privitimizmom. Umorna sam majke mi.
Neda mi se i necu.

Nece me bit' ovih dana... idem da odmoriiiim...

Radio BiH Vijesti Dana

image353"Juce navece ne znamo tacno oko koliko sati.. djevojka iz Bosne i Hercegovine.. Edita Vehabovic Smailagic je pala u autobus.. Kako doznaje radio BiH ne svojom krivicom..
Naime vozac autobusa pod alkoholom i drogama je naglo skrenuo.. Edita nije bila "cvrsto vezana" i naglim pokretom je udarila u sipku od autobusa.. na svu srecu vece stete na autobusu nema..
Za radio Bosne i Hercegovine iz Stokholma..
Olaf Melberg Cabaravdic"


Also known as Doule.

Thaaaanks a loot dear!! Hahaha!

Asmer + Blogg = Sant

Om nyheten har råkat undgå någon så har min kära vän Asmer börjat blogga och hans blogg kommer att äga allas, när han väl kommer igång ska ni se :D
Han snackar nu om att jag inte ska reklamera det om jag inte vill ha konkurrans....

Det är så att han har en tävling som jag tycker ni alla ska kolla in och vara med i så klart. Om ni förstår vårat vackra språk vill säga, annars kan det vara himla svårt!
Ni kan ju kolla, men jag har planerat att vinna, bara så ni vet ;)

Så roligt hur Asmer är fast i det här, för två dagar sen undrade han hur jag pallar blogga... kolla nu! :)

Igår kväll (strax innan 3) krashade hans internet, sms kommer

Asmer: joj ne radi mi internet
Me: pa eto imas dobar razlog da legnes...
Asmer: ma necu inspiracija me uhvatila
Me: joj jesi lud pa pisi na word
Asmer: al ja necu da legnem
Me: pa ne moras, ko te tjera?
Asmer: Ti si rekla da imam razlog ali imam jos bolji da ne legnem
Me: Pa etoo! haha jag sa, al nisam te TJERALA
Asmer: hajde bjezi nemoj smetat vise
Me: hahaha mrs ti si poceo, a kao da radis nesto vazno?
Silence...
Me: Dobro haj necu... Laku noc
Asmer: Laku noc

Schysst va? Skyller på mig... Hahaha så rolig!

igår, inatt.

image352dricka, skratta, springa till t-banan. missa tåget, röka, ta bilder, åka, leta, hitta, dricka mer, röka, dansa, njuta, ta mer bilder, mer dricka, skratt, lite mer bilder... gå till Centralen - stängt, återigen skratta, gå till Vasagatan, röka, åka buss, skratta, ramla (aj blåmärke), skratta mer, upp för backen, hem, röka, slockna.

Så kortfattat (läs mellan raderna skulle Asmer säga nu, ja bokstavligt). Mer behöver ingen veta än att det var så GRYMT, sååå grymt, utöver all förväntan! Jag är stolt över mitt feta blåmärke och jag älskar att jag har ont i hela kroppen! Det var så länge sen...

En massa pussande blev det också haha, men det får inte ni se :P

tillsammans ägde vi tiden.

image349




vi ägde platsen
världen och luften vi andades
natten och stjärnorna tillhörde bara oss
tillsammans ägde vi tiden.

Oh noo...

image347Nu kan det inte bli tjejigare?? Eller vad sägs?
Hemskt mycket lila blev det... tänkte matcha
mitt rum... hahahaha!! Underbart!


Ah just ja, dom säger att våren är här snart!
Typ nästa vecka? Wiiiee!!

Fan vad trött jag är! Hoppas ni mår bättre!
Kramar

Vad gör man...

Vad gör man om man är för gammal för det man gör och för ung för att tänka som man tänker?
image346 Jag har inte valt detta,
men det är det jag har och jag försöker göra det bästa utav det!

Daddy <3

image345Min far är så underbar! Han är preciiis sån förälder som jag tänker bli. När det gäller dom här sakerna alltså!
För några veckor sen då jag började min regelbundna chili-intag kom han hem senare än vanligt i flera dagar och klagade... Det fanns ingen sån chili där han hade varit! Hahaha!
Så underbar! Nu köper han en ny förpackning med gröna och röda chilipaprikor nästan varje dag. Ja jag äter ju upp det också så! :)
Hihi! Förrigår kom han hem med svarta oliver,
Daddy: här har du dom svarta
Edi: va? var kom det ifrån jag äter inte oliver??
Daddy: men du sa att du bara äter svarta...?
Så söt! Och det var sant.. det hade jag faktiskt sagt när jag och Kico pratade om Grekland... Tyvärr då finns det bara en sort oliver som jag kan äta, men jag vet fan inte namnet på dom! Haha! Igår kommer han hem med Italiensk salladsdressing (min absoluta favorit)... ni börjar hajja? Det handlar om mat, jag ska få allt jag vill ha när det gäller mat! Han skämmer bort mig sååå... Och han gör mig så glad! Haha helt rolig, man tror inte han lyssnar men han hör allting... hahaha! Love you Daddy <3


Sen ska vi uppmärksamma och Gratulera Margrethe II av Danmark som idag fyller hela 68 år! Tillykke Dronning!

Och så har Benedict XVI varit hos Bush? Very very intressting samtalsämnen må jag säga... juhuuu får jag vara med och diskuteraa???

Tisdaaaag.rar

image344Så skönt det var att vakna idag, jag har typ känt mig förlamad de senaste veckorna, har inte haft en enda serie att kolla på, jo okej det finns ett antal, men ingen av mina...
Tisdagar älskade jag att vakna, tisdagar innebar PB... Det har det gjort ett bra tag. Att inte få vakna till Linc har inte varit för lätt ska ni veta! Men idag fick jag OTH som plåster på såren. Vilken skön jävla känsla att packa upp .rar-filen till Skrivbordet! Ohh! Saknat!
Och det var ett najs avsnitt, jag tror att det var som jag ville, jag var lite orolig med tanke på hur det slutade sist.. och det blev inte så som jag fruktade. Här ska inget avslöjas.... hihi nu ska jag skriva lite i mitt block och så ge mig av till skolan, så sköönt.. hm kanske ta bussen idag? Mys ju!

Make a wish and place it in your heart. Anything you want, everything you want. Do you have it? Good, now believe in it!

Tänder ett ljus.

Igår kom beskedet att dom hittat lilla Engla. Sms cirkulerade runt igår och idag också, vi tänder ett ljus. Klart vi gör det!
Vi skänker en tanke åt Engla och alla som sörjer.
Ingen borde få ta ifrån ett barn dess barndom, dess frihet och allra minst dess liv! Även om dödstraff var ett alternativ så vore det för lite! Gud jag blir så arg.

image343
Vila I Frid Engla

Skål för Alkohol!

image342Var iväg hos mami för att fika, men hon var inte alls sugen på kaffe, vilket jag lyckligtvis inte heller var... blev ett glas vin istället! Mumsigt! Hon ville ha bär i... inte jag, inte förstöra det fina vinet! Hihi! Mys var det! Såg en deckare, så som vi gör när Kico jobbar, spännande... trots att jag hade aningar om vem som var skyldig redan från början! Haha jag vet, jag är inge kul att kolla på sånt med, men jag avslöjar faktiskt inget!


Så, på tal om att dricka;
Jag är så jävla trött på dom som frågar om hur mycket eller varför jag dricker! Min kära mor kommenterade det en gång och hon fick sig en rejäl utskällning men också en förklaring. Varför jag dricker, hur mycket och när, det rör endast mig! Det här var två år sedan och hon har inte sagt något mer sen dess, jag är inget barn, om jag väljer att dricka eller supa ihjäl mig så är det mitt egna beslut, min sak. Då inte ens min mor eller far har något att säga till om det så ska ingen annan göra det heller!
Mina alkoholvanor har ingen att göra med. För den sakens skull kanske jag ska informera om att jag vet vad alkohol kan göra med människor. Och jag vet att alkohol var det enda som kunde dämpa min smärta under en viss period. Vet du? Jag har druckit bara för att dricka.
Fast idag dricker jag enbart för att det är gott!
Så om jag tar ett glas vin en söndagskväll eller går ut en onsdag och blir lagom full så rör det ingen annan än mig!

Nå ja, jag tror det var allt!
God natt och Skål för Alkohol!

Girls Havin' Fun!

Okej jag måååste ju börja med att jag är lite småkär! Hihihi! Och asså inte för han är såå gullig utan för att Randy de Puniet nu för tiden kör en Ninja (Kawasaki) ooohh! Jag vet inte sen när men jag har inte märkt han tidigare, alltid har Rossi varit min favorit... åh Valentino! Aah det var det då... ny favorit! Juhuu! Så skumt, jag har aldrig i hela mitt liv tyckt en fransman är fin men så länge Randy kör Ninja så...wooaah! HETT!


Såå gårdagen... eller ja kvällen! Heeelt mysigt!
Som Meliha beskrev det vi hann allt från att äta gott, snacka skit .. dansa.. till att köra en boxnings match! Så sant så.. Goda drinkar också? Även fast Meli inte tyckte om min favorit, men den improviserade var najs! Hihi!
Vi skrattade sjukt mycket också... mest åt hur dumma människor det finns. Inte för att vara elak utan det är ett faktum, och vad göra än att skratta åt det, annars är det ju bara så sorligt!

Vi behöver inte beskriva fler detaljer än att det var riktigt kul! Massa skratt och så bestämde vi äntligen klart för nästa "gathering" hihihi!

image328
image332image330

image337image336


Tack för ni gjorde min lördag helt underbar!

Blommor o bin.

image320Att få blommor en helt vanlig dag är aldrig fel! Tulpaner också... wiee verkligen vårkänsla! Tack mamii! Fast det var på tiden att hon kom på besök och blommor uppskattas! Klaga hann hon också göra, på att jag inte hade någon mindre vas... a vad ska jag säga jag har bara stora blommor annars? Haha
Aa mami skulle komma o fika med mig idag... hon ringer vid 16 och frågar vad vi ska äta, snabba tag Edita. jag fixade faktiskt en grymt god middag med så kort varsel! Haha! Mig glad, skön dag! Trots alla tråkigheter som kommer omkring så är jag fortfarande jääävligt glad!


Idioti och onödigt kaos uppskattas ej! Fy fan!
Genom livet och allt kaos som uppkommit här och var har jag lyckats tillverka som en liten knapp i mitt inre... När en person gör "något dumt" mot mig så blir det automatiskt Off-läge och typ ingeeenting kan sätta på det igen. Alla känslor stängs av. Helt fantastiskt. Det kanske låter dumt, men det skiter jag i för det är så det är! Dock har jag märkt att det finns ett fåtal personer som faktiskt kan ta sig igenom och sätta på On-läge igen. Fast det förrutsätter att dom personerna verkligen varit grymt speciella för mig, vilket dom har och är än idag. Dom jag kunnat klara mig utan ett tag, någon månad men sedan inte pallat mer!
Som sagt få, men så värdefulla ni är... Jag behöver ingen mer!

Är du en del av mitt liv och jag vill att fortsätter vara det så kommer du alltid att vara det! Var så säker på det! What ever happens!

Kärlek för evigt.

Before U Know It

Så grymt bara!



Vem är jag?

Asmer: Är du kär?
Jag: Nej, varför frågar du en sån sak?
Asmer: Jag kan inte riktigt avgöra, ibland verkar det som att du är det, ibland inte!
Jag: Hahahaha!

Människor genom tiderna har försökt att läsa mig, att förstå mig, att genomskåda mig.
Jag har överraskat dom alla, inklusive mig själv, för inte ens jag själv kan förstå hur jävla bra alt. keff* jag är ibland!


Så vem är jag?
Jag är den som kan göra allt jag vill, så länge jag vill. Jag är den som kan hålla mig lugn och klarar av dom jobbigaste situationerna. Den som älskar att laga mat nästan lika mycket som att äta den efteråt. Den som lyssnar på all musik som tilltalar mig och har en skön klang. Jag är den som passar in överallt, för jag vet hur man anpassar sig. Jag är social. Jag är vänlig och jag är gärna medvetet falsk. Jag älskar att skratta precis lika mycket som jag älskar att se och få andra att skratta. Jag är den som dricker öl och avbryter grabbarna i fotbolls-diskussioner. Den som gärna provar nya viner. Jag är den som är stark utåt, orubblig skulle många säga men några små ord eller en handlig kan få mig att bryta ihop. Jag är antagligen den enda som säger att en bil är söt. Jag är den som ställer upp och alltid vill ställa allting till rätta. Den som älskar villkorslöst. Den som skulle kunna leva på paprika. Jag är den som alltid står för vad jag säger. Den som älskar kramar. Som älskar att överraska folk! Den som slukar böcker och älskar att lära mig nytt.
Jag är den som accepterat att jag får leva utan den personen som jag borde få göra lika lycklig som jag är.
Jag är den som lever dag för dag och alltid längtar till imorgon.


*Ordet keff använder jag utav en speciell anledning, ordet används som en synonym till dålig.

Moonday again!

Äntligen en måndag så som jag vill ha den!! Åååhh Gud... hur skulle livet sett ut om man visste det man vet nu?

Vääägra ta ansvar!

Även fast jag verkar vara född till att jämt vara det svarta fåret så vägrar jag! Jag är medveten om att jag kan ha agerat annorlunda vid många tillfällen men jag vägrar också ångra saker för det ändrar inte på faktum att det har hänt!
Fan jag kommer på nya händelser från igår hela tiden, nej jag var inte alkoholpåverkad bara grymt stressad! Flera personer skyllde saker på mig, vissa på skämt, andra helt seriöst! Och jag menar, jag är inte otrevlig utan anledning, jag är världens roligaste och det är inte bara jag som tycker det! Jag är bäst på att umgås och jag är fööör snäll, vilket ofta uttnyttjas! Men aa orkar inte skriva om hur jävla bra jag är utan vill säga till dom som inte är ens i närheten, bara för ni inte kan ha kul och inte kan sluta fred med tanken att jag inte accepterar all sorts beteende så behöver inte min kväll förstöras för det!
Tänk igenom saken och återkom gärna en vardag! ;)

Ooohhh jag hatar apriiiil lika mycket som jag älskar april! Alla känslor, alla minnen, alla bra och alla dåliga, allting ba kommer fram och jag blir såå ååååh galet konstig i huvudet! Såå många blandade känslor och hjärtat mitt, som är så svagt.. pallar inte! Jag vill maj.. nej okej jag vill slutet av april sen maj :D då jävlar börjar det hända grejer! Uff!

Jaa jag tänkte lägga upp lite bilder men vet faan alltså... hahaha! Finns typ 2 st som är BRA allt annat är KAOS! Men ah det får väl vara första gången jag är glad att det är jag som håller i kameran!
Ja det blev några då, TUR för mig att mina flickor är sååå söta!

Nije ljubav vino...

Edit 12:06
Kvällen i korthet skulle ju vara att jag fick massa pussar och blev kallad för "elak bitch" hahaha låter lite som jag va? Jag kan inte fatta att jag är vaken återigen fattar inte ett skit, jag mår inte sådär jätte bra liksom.. Men en underbar dröm hade jag, det får rädda min dag :)

Kul att så många läser bloggen! Även fast dom låtsas att dom inte gör det ;)

Kvällen blev preciiiiis så som jag ville, med eexaaakt dom jag ville ha där! Åh GUD! Jag hade glömt hur mycket jag älskar Okuj me care... shieet alltså! Fast det tog inte så mycket på mig!
Oh fy faaan vad mycket folk!! Lejlas föräldrar var nog roligast att träffa av alla dom hundratals människor som man inte sett på hur jävla länge sen som helst!!!
Galen kväll! Helvettes stressad var jag! Ingen sorts alkohol hjälpte men heeey... jag hade galet kul ändå!
Saknade dig dock.. jebi ga!

Linoooo tack för messet, hann aldrig svara, känner mig som en åsna men tänkte att skriva kl 4 är väl onödigt?!

Tack folkeeens! Nu är jag lite slut va, fortsätter jag skriva så kommer det bli en massa smörj om hur jävla arg jag borde vara egentligen.... aaa egentligen!!

Men what eveer! God nattens!
Kärlek!

Ett brev till Gud

image311
Jag tycker iallafall att det är roligt!! (Skiter väl i vad DU tycker?)

Ohh skön daaag! Vaknade tidigt, konstigt nog... fast jag har hört att stressade människor har en tendens att göra det? Haha! Upp o hoppa, ner och boka tvätt tid, affären en snabbis, hämta tvätten in i maskinen, upp och dricka kaffe, (ringa Enisa) ner igen och lägga det på tork och hoooppla till Tensta... Asskönt samtal med Eni.. som alltid.. vi har sååå mycket att prata om! Höll varran sällskap med det vi skulle göra, åkte tåg tillsammans och hon var med på Systemet ;O haha! Samtalsämnena tar liksom inte slut och vi kommer så jävla bra överrens! Me soo happy!

Enisa: ååh vet du vad du heter på min mobiil?
Jag: näää vadåå??
Enisa: Ediiii...
Jag: åååh på min heter du Eniii... jesmo slatke!
Enisa: aaa som barn!
Båda: Hahahahaha!

Fan jag hoppas så mycket på ikväll...men trots att man verkligen vill något behöver det inte alltid bli av, tyvärr, men håller tummarna gör jag! Skulle ju vara gryyymt kul!

_______________
Kära Gud!
Om jag kunde vara gladare så skulle jag spricka av all lycka!
Ville bara säga det... Tack!
Hoppas allt är bra där uppe! ;)
Tjingeling!

För att jag kan

Jag har lust att gråta av lycka! Okej en tår är på väg jag erkänner!!
Alltså för att allt jag tror på bevisas ständigt för mig, tecken här och var som bevisar att jag har rätt, att jag gör rätt.. Saker jag gör omedvetet för att ställa saker till rätta! För jag handlar rätt och mina avsikter är goda... Jag skulle aldrig i mitt liv såra någon avsiktligt! Och jag är så jävla glad ska ni veta! SÅ JÄÄVLA GLAAAD!! Aaaahhhh!!
Herre Min GUD!!

Berättar mer senare, ska sussa nu... oohh!
Ni som sover, hoppas ni sover gott! Ni som är ute hoppas ni festar loss och njuter som aldrig förr!

Kärlek i massor och pussar i högar!
image310

____________
Zeljko Samardzic -
Ne daj da te rade

Ne, ne, ne daj da te rade
biraj najbolje komade
poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima
sto su tebi sad ti radi njima


Technologiii

Jag tackar Universums alla Gudar för att jag lever idag!
Vet inte om ni tänkt på det men fan vad allting är bekvämt... Jag behöver en bok, happ jag går in på hemsidan klickar lite och två dagar senare befinner den sig i min brevlåda! Woho! Jag älskar dagens teknologi och allt vad det är! Man kan hyra filmer och massa saker genom ett enkelt knapptryck liksom! Oh nu låter jag lat men hell det är ju billigare att handla på nätet!! Men att handla mat går dock över gränsen... fast jävligt bra är det för dom som själva inte kan gå ut och handla!

Och idag har varit en sån skön Bror-dag! Åt en extreeem lunch till att börja med, inte nog med det gick vi in på Konsum på väg hem till honom och handla lite hallon- och citron/kaktussorbet! Njam! Satt och kollade på ett par tusentals resmål tills jag höll på somna av utmattning av alla vackra bilder, fasiken! Ja så trallade vi ner till Konsum igen och köpte lite pistagenötter och jag ville ha kokostoppar, naturgodis såå jävla gott! Ajuste lite Premium choklad blev det också! Haha såg Meet the Spartans, ångrar som fan att jag såg den nykter... helvette vad dåligt!

Det lutar iaf mot Grekland! Sol, historia och maaat!
image304

Läskiga certifikat?

Det är läskigt stilla ute, ingen vind alls och en dimma har lagt sig över träden, nästan spooky! Kom att tänka på hur mycket jag vill se Shutter... fan!

Tänkte bara runda av dagen/kvällen lite snabbt sådär... Kämpat i mer än en timme med mina älskade låsta filer, ni vet? Jag tror jag kommit på vad jag måste göra, men inte riktigt klurat ut hur, provat ett par olika saker men jag orkar inte, jag blir så jävla ledsen bara så jag ger upp, än en gång... Men dom ska veta att I'll be back! Haha!
Nej men när jag sitter och koncentrerar mig på något sådant så börjar jag tänka på saker som jag inte har tid att tänka på annars;
jag är ingen avundsjuk typ
.
Jag kan helt ärligt bara minnas en gång jag varit riktigt avundsjuk. Och det var en tjej jag träffade första gången! Bara för jag kände en sådan stark dragning till Honom brevid henne. Mig ville honom! Kort därefter fick jag också det jag ville ha... Så jag kan ju egentligen blandat ihop flera olika känslor.. ?
Men aah vad har det att göra med problemen i Afganistan? ;)

God natt älskade.

Tebi se vracam k'o starom razlogu...

♫♪ Idag lyssnar jag på sånna gamla låtar som stärker mina känslor ♪
...och stärker mig! Borde det vara tvärtom? Well I am all tvärtom!

Nemoguće Vruće - April me salje do tebe
Zeljko Samardzić - Sve je surovo
Tose Proeski - Pratim te
Indira Radić - April ♫ (självklart)
Vesna Pisarović - Hladan Val
Viva - Ne dirajte moju bol ♫ (som Lejla skickade inatt, HVALA♥)

och Zeljko Samardzić - Nema nista od nas

Vecer je, jos jedan bez tebe dan prolazi
♪ trece je pice po redu sto dolazi 
castim sebe kad sjetim se tebe
dizem casu i nazdravljam u glas
nema nista od nas ♫♪

Så, nu ska jag till skolan! Skitsnygg, bärandes på mitt leende, som om det vore i förrigår, precis så som om allting stod rätt till!
Längtar till ikväll sötnosar!
Love.

SKITEN FUNKAR! Vilket skämt!

Blogg jäveln funkar, dom har bytt plattformer och sånt skit så den har varit nere och jag har varit dooown low.. nää skojja... men det har varit lite frustrerande att inte kunna skriva!
Speciellt med tanke på idag, den första April... Inte för att två pers lyckats lura mig som ingen gjort på flera år!! Hahaha! Utan för att käre Gud driver med mig igen... i år igen! Gud är otroligt kul för er som inte vet!

Jag minns smärtan så jävla tydligt! Fy fan, om han bara visste... haha tur nog så vet han ju inte! Spela roll... Ett år sen var vi hos Edii, han fyller år, sedan var vi hos Melii! Asrolig kväll, spontant så där, vi lovade att vi skulle ses på samma plats om ett år! Idag alltså! Vad som var så kul minns jag helt ärligt inte men jag ska försöka se till att ikväll blir av! För jag behöver det i år igen! Nästan lika mycket som för 366 dagar sen!

Dagen i ära, låten: i opet se sjecam Aprila...

Jednom, pa onda uvijek...
I ono sto ne mogu postaviti ovdje je;
i Bagrem lista
i cesma je ista
mirise hljeb sto Salcin sprema
a tebe nema...
April me salje do tebe
do tvojih usana...

RSS 2.0