Idag är ingen vanlig dag...

image300... Idag är Lejlas födelsedag!!!
Welcome to my box (20-25) som Samantha skulle säga! hahaha! Min Lejla, som spillde Amras Fanta på mig i #1 i BL för ett par år sedan, året efter sågs vi igen och skrattade åt det. Så börjar vår historia. Inte en dag utan varandra och kärleken växte! Telefon med kärleks förklaringar varje dag hemma i Sverige! Underbart! Min Lejla som älskar skor, älskar att sminka sig och som smittat av det på mig! Min Lejla som får mig att le som en åsna av ett fånigt SMS! Min Lejla som är 557 km ifrån mig men som jag ständigt bär med mig i tankarna!
Den
Lejla, min Lejla, idag blir hon stor! Hela 20 år!

Grattis älskade vännen min! Må du alltid vara lycklig, pigg, frisk och galen som idag! Volim te najvise!

Illusion

image299Alltså den häftigaste grejen som förtjänar ett helt eget inlägg!

 

Jag satt där på planet och undrade vad jag skulle göra när jag inte fick lyssna på min egen musik... och där fanns Sterling Magazine i vilken jag hittade detta mästerverk, tillåt mig att presentera;  Illusion of John Brauer

Är den inte hur jävla cool som helst?! Ohh! Fantastiskt! Varje stycke är handgjort och alldeles unikt! Och vi älskar ju bara sådant! Dessutom är det som magi! Woah! Var tvungen att dela med mig av detta! Krampuss


Eni e rolig

Haft flera galet roliga samtal med Eni senaste tiden!
Orkar inte ta upp allting men daaamn vad vi skrattat! Och vad hon gjort mig lycklig! Tjejen älskar Sude mi och Reci brate moj precis lika mycket som jag! Fy fan vad bra du är sötnos!! Och Markos röst också... wooaahh! Dölycklig blir jag när jag hör sånt... hihi!
Någon kväll var rolig också, hon ringer för att fråga va jag ska göra i helgen (det var måndag) inte fan visste jag det då liksom, men hon menade om jag var i Sthlm för jag härjar här och var med jämna mellan rum, aaa då det trodde jag, underbart! Halva tiden av samtalet sjöng vi, hon höll mig sällskap hem eftersom hon tror någon ska komma och råna mig, jag bor ju ändå i Rinkeby... hahaha! Dessa spekulationer... så roligt!
Väl hemma vill hon att jag ska skicka låtarna vi sjungit eftersom hon tydligen lyssnade på Youtube... aja okej.. sedan tjatade hon om att jag skulle skicka bilder, jag skickar, oväntad reaktion... Han är ju fiiin.
Helvette tänkte jag, han ÄR JU fin! Hahaha Eni Eni... kolla vad du fått mig att tänka på, det var inte så det skulle gå till... :P

Så jävla kul Du är! Kolla, dockteater bara för mig! Modern dockteater!
image298

Ett annat roligt samtal var om Vehabovici...
Eni: Vi är fan fett många, men vi är ju inte släkt med alla?
Me: Jo men alla vi är ju Vehabovici från början (uttrycker mig lite fel)
Eni: Vadå? Från FÖRSTA början?
Me: aa joo Adam & Eva var också Vehabovic...
Hahahhaha! Ajoooj vad vi skrattade!!!

Moje malo cakano...
get your ass over here! Du får mig att känna mig som ung igen :D
Hahaha!

Home Sweet Home

Ja sam sebi tändala ljus, boli mene briga... hahaha!
Ohh nej men fan, jag hade ju massa att göra innan jag åkte, orkade inte ens lägga lakan på sängen, så jag gjorde det nu.. kl ett på natten, jag valde att göra det för jag saknar min sängis.. annars kunde jag sovit i farmors gigantiska.. . men nah!
I'm home!
Helgen var fullspäckad, vi tog ett par hundra viktiga och oviktiga bilder och jag orkar inte ens kolla igenom alla nu.
Ska ta det kort och fint som vanligt :) Alla måste inte veta allt, dom som måste, dom får också reda på det :P
Så;
Torsdag: Åker ner till Malmö, myser lite hos Storis, sen tvingas jag snabbt (storm på väg) ta mig till Köpenhamn oplanerat, så det blir trots allt en överraskning för Amra! Visserligen skrämde jag henne, vilket inte var min mening men det var kul! Haha
Fredag: Öhm, jag minns inte förrutom att vi åt fisk till lunch och sen var på konsert som var hur jävla roligt som helst!
Lördag: Jag fick min MILKSHAKE!
Söndag: Seka laga god pasta sen gav vi oss av till stan på dubbeldate... hahaha! Ja det var roligt :)
Måndag: Mys hemma, blandat med plugg och Dansk TV! Haha!
Tisdag: Ja vägen hit till min utsikt; skogen som skiljer min by åt med Bromsten och mina tända ljus och den här uppslukande känslan i magen var inte så värst jättespännande :P

image297
Fler bilder finns på Facebook

Som sagt, jag orkaaar inte!
Just ja, någon undrade om något speciellt hände, om jag "blev kär"? Glömde totalt bort snubben i fredags, helvette vad fin han var! Nä jag blev inte käär, ofta jag går ut med den planen... Men dammit, han slapp undan...

så snakker jeg dansk...

med jer... hahaha! nej det gør jeg ik... Okej jag ska sluta :)
Ville vinka lite från København... To wish you all a Happy Eastern!

Hope you're havin a great time this weekend...

Lots of Love

image296

This is me leaving...

image295...my pretty town!
Mig pigg som en lärka, vem fan använde det uttrycket? Kico? Hahaha, åh jag skulle inte skriva jag vet, men nu så här strax intill fem så har jag liksom inte så mycket annat för mig. Tänkte tacka min duo som höll mig sällskap under nattens väntan, så som dom sa att dom inte skulle göra! Jag tänkte dricka kaffe men sen tänkte jag att jag vill köpa kaffe på stan innan jag sätter mig på det jättesnabba tåget ner till Skåne! Och jag längtar! Inte till, tåget, till att åka booort :) Hihi!
En hemlis;
det är bara för att jag älskar känslan av att komma tillbaks till min stora kärlek - Stockholm!!
Nå ja, nu vinkar jag farväl!
Puss

Jag drar, för jag har inget kvar så jag drar, kan inte stanna kvar... Timbuktu, passande när man ska till Malmö!

SE HIT! Rea på märkesvaror!

Måste rubriken ha något att göra med innehållet? :)

Nu är det så här att dom som tror att dom utav någon anledning kommer sakna mig under min fem dagars frånvaro eller utav någon annan konstig anledning vill träffas ikväll eller imorgon, ni kan höra av er på 073 73.... Haha! Ah jag ska lägga ut mitt nummer här.
Nä men skämt åsido! Jag är stressad som fan, men vi hörs senare, nu ska iväg och fixa grejer!


Nu börjar det närma sig! Wiiieeee!
Planen för närvarande är att på torsdagen vara i Malmö till lunch... eftermiddagen blir det fika och ta det lugnt eftersom fredagen bär det av ännu längre söderut till en av mina favorit städer - København! Egentligen skulle man röja i Malmö på fredagskvällen men jag vill ta ut min lilla syster, hon förtjänar en utekväll med mig och vi två behöver det! Dessutom var det typ två år sen jag festade i Dk!
Sen är det påsk! Då blir det mat, godis och mys! Vad annars skulle jag vilja ha? Hihihi! Träffa lite folkens som man inte sett på 300 år och take a chill! Me need!

Så nu ska jag låta bloggen vila i en vecka typ!
Ni kommer få en update i form av bilder som alltid, för ja, bilder säger mer än flera tusen ord, inte bara tusen!
Så länge bjuder jag på den klockrenaste låten för tillfället och önskar er en trevliiig & jätteglaaad påsk fylld med mys!

Kramar och pussar!



Nu är jag förbannad

image291Jag tänkte faktiskt skriva något bra idag, eller aa ikväll!
Men jag är så jävla förbannad!
På mig... Bajs!
Ett litet pucko påstod idag att jag inte tycker om att sova, eller alltså att det inte verkar så eftersom jag sover så lite. Men det finns en enkel förklaring till det, jag älskar att leva i det vakna tillståndet mer!
Jag ska jobba om, hmm.. 7½ timme.. asbra.. alltså ska jag upp om fem. Jag är då alltså förbannad för att jag inte sover, för att jag borde vara trött med tanke på mina 6 timmars sömn inatt, nej, idag, la mig på morgonen så klart..
Men sen tänker jag på det där att man kan vänja kroppen vid lite sömn, det måste fan vara sant. Här är jag, ett levande bevis på det.
Men vad i helvette ska jag göra med alla denna tiiiid?!

Panic or no panic? That is the...

En vacker röst som tillhör Luka spelas för mina öron, mina öron bara... bila si moja prva ljubav, jos nisam znao ja za bol, kad srce ne zna za razum i lazni osmijeh je lijep, izdaja ne pada na um o kako bi sam sljep/ vise te ne voliiim i sad mi je lakse... och ett sådant fånigt leende sprider sig på mina läppar, ett sådant som jag får när jag går för mig själv och älskar min perfekta spelningslista! Därefter följer pucaj ne mozes mi nista... ja ni vet jer ja sam vojnik srece, mene metak nece, mozes mi ubiti ljeto ali zivjet' ce proljecee... och jag tänker på att jag visst vill skriva om fredagen!
Efter en lång rad av sms och samtal, fram och tillbaka med tiderna så får jag äntligen kl 23, träffa Daniel! Woho finally, drar in till Nivå, några öl en fredagkväll... Perfekt!
Ni vet Nivå, man går inte dit om man verkligen inte vill träffa på någon... men vi går in, jag ser mig omkring... inte en enda levande själ som jag känner, coolt! Går fram mot baren, av någon anledning kollar jag över vänster axel och där sitter han... ja Han med stort H... min M. Tusen tankar flög genom mitt huvud, men det jag tänkte mest på var när fan jag skulle börja få panik?! Jag skickar iväg 3 mess, tänker jag kommer behöva lugnas ner... Jag minns den där sommaren för nått år sen, jag råkade på han på stan och mina knän vek sig, jag tappade fotfästet. Bokstavligt talat, Maria fick ta emot mig och jag kunde inte prata på ett tag.
Haha snacka om att det verkligen är sant det dom säger om någon som får dina knän att vika sig. Kul ju! Men det hände ingenting, det var som om jag hade sett vilken annan människa som helst, som jag kände någon gång förrut... Fastän han såg ut precis som jag minns. Hans leende som han alltid försöker dölja, varenda ärr på hans rakade huvud, allt var där, precis som förrut. Allt förrutom känslan som brukade skrämma slag på mig.
Det här förväntade jag mig aldrig, jag trodde jag alltid skulle vara svag för han. Men styrkan jag byggt upp verkar inte ens min första kärlek kunna bita på... Tihi!

Jag döälskar våren av många anledningar; 1, det var vår när jag började tänka andra tankar och började få ordning på mitt nuvarande liv. 2, världen blir grön och ljus och varm!
Det finns redan vårtecken, knoppar överallt och några har redan slagit ut i blom! Wonderful!
image290
Min sköna helg avrundades med mys i Bromsten som varje söndag... Kaffe, glass och idag en söt trött bror som kommit hem från fjällen och bara ville sova. Sötaste min! Fast det är inte riktigt sant för nu ska jag iväg igen, för att avsluta den här veckan så som man ska!
Haha! God natt vänner mina!

Jos sam luda i ja za tobom...

Nema nista novo;


Äh, låten säger allt....

Förstår ni? Jag älskar att veta att jag VET!

image286

Fucking cutie han är alltså! Hahaha, ja ta åt dig nu :)

Freaky Friday?

Okej!
Fredag, igen, än en gång! Anything special? Mjoo... imorse var det det. Jag vet att du läser det här och du kommer undra om det stååår någooot.. oooh! Nej, för jag låter inte första gången göra intryck på mig, just in case ;)

Så, kära ni jag har hittat biljeeett!! Allt går enligt planerna och jag rör mig neråt mot Skåne på torsdag och helgen tillbringas i Köpenhamn! Wiiee! Jag är glad, för när jag vill någoot så blir det sååå! Okej inte bara därför, själva faktum att jag åker är faktiskt kul också!! Haha!
Ikväll ska bli jävligt spännande, jag är faktiskt lite smånervös redan nu! Gosh!
Men min gamla kära vän Maja underlättade det med att dela med sig av en "tråkig torsdagkväll" och få mig att skratta som fan!!



Hahahaha! Hvala Majooo!! Keep up the good work :D

Just det...

-Ärren visar att det förfluta har varit verklighet-

Så jävla bra! Jag har inte många ärr, men jag har ett som jag älskar, hur fult det än är, så påminner det alltid mig om hur lycklig man kan vara även fast man har ont...

Citatet är från Hannibal Lecter, Röd Drake på TV4 igår.. hihi!

Mer Savage!

God don't you know I live with  a ton of regret?
'cause I used to move you in a way that you've never known
But then I accused you in a way that you've never known
But you hurt me in a way that I've never known.
So break me shake me hate me take me over
When the madness stops then you will be alone

Nu..

Nu tänder jag en cigg fastän jag inte är sugen... Nu önskar jag du vore här, fastän jag egentligen inte alls vill ha dig här... Nu är en sån stund jag önskar jag kunde slippa.
Eller? Är det bara så för att det borde vara så...?
Jag borde vara förbjuden att tänka vid den här tiden, någon borde kunna stänga av min hjärna, precis som den här bloggen om ett par minuter... aja!

You have a good night!
I know I will :)
Edit 13.44
Nu har jag gjort bloggen till sån tråkig full med massa "onödiga" inlägg med mina tankar, så som jag inte skulle... men det är också nu som jag struntar i det :) Vilket i sig är skönt och så är det nog bara en period.
Jag åker snart, jag har bokat biljetten hem, men inte biljetten ner.. ganska puckat! Haha men jag fixar det hur som helst!
Snart ska jag få min Ben n Jerrys Milkshake och min lilla syster är lyckligt ovetandes om hur snart hon ska få bjuda mig på det! Hihi!

I love me! And You...

I want you

So damn good! Saknar sån här musik!
Gissa vem jag alltid tänker på... haha njut;

Come stand a little bit closer
Breathe in and get a bit higher
You'll never know what hit you when
I get to you
Ooh I want you, I don't know if I need you but
Ooh I'd die to find out

SÅ lat!

Ni vet det här "I Kärlek och krig är allt tillåtet" Eller hur det nu går... There are no rules, what ever...
Jag tycker det borde finnas en iallafall, när man skjuter så borde man inte få sikta på hjärtat!

Haha sånt tänker jag på när jag är på väg upp för min evighetslånga backe... Alltså jag är sååå lat när jag är ensam hemma, jag menar, jag orkar inte ens värma maten, jag går och köper klar istället!
Hahahaha underbart att vara jag, nu ska jag gå äta upp min 150gr;e utan lök... Jag vet att ni är avundsjuka!

;) Kram!

Rock my world!

Gud vad härligt! Låg och kollade på film och i reklampauserna ska jag så klart lyssna på musik... Och dom äger ju bara, CMC rockar min värld, tillsammans med Gibo! Vecer s... GIBONNI var det ikväll!
Obeskrivligt skönt! Ni som vet vad Gibo kan göra, ni förstår säkert!
Ni som inte vet, ni borde lyssna och ta reda på det! Woah !



Lärt mig i veckan:
I Horoskop så ska tydligen Fiskarna alltid stå sist, annars är det inte rätt... Har inte kollat upp det än, men intressant är det!

I love Men!

Så ska vi gratulera alla männen idag då, för idag är det inofficiellt männens dag! Hahaha! Ja, jag tycker faktiskt dom får han en dag dom också! Jag älskar ju Er, det vet ni!! Man kan vara feminisit och älska män! Så idag ska jag bara tänka på män... hahaha! Det låter väl bra? ;)

En sak jag undrat över är varför jag vaknar lättare efter en sån här kväll än efter en, ja "vanlig" kväll! Haha jag har inte ens sovit alla mina timmar jag behöver... Så skumt! Men roligt!
Det börjar bli lite skrattretande nu, jag hade askul igen igår... Orkar verkligen inte skriva något, inläggen blir kortare och kortare! Haha!


Sedan hade jag förrut tänkt skriva om min vän Asmer som jag var lite ledsen på för han glömt saker som man berättat, men efter att ha sett han igår är jag bara ledsen, inte på han, utan för han!
Shit, hoppas du blir bra snart vännen min!!


A Woman without a Man is like a Fish without a Bicycle!

A purple world!

Jag tror jag drömde något helt underbart, för jag vaknade så, med en så skön känsla i kroppen! Hihi aja it feels gooood!
Idag är det 8:e mars som många säkert vet, säkert alla också! Men många vet inte hur allting började och varför denna dag idag firas internationellt! Jag tänker inte dra en lektion idag, jag har bättre saker för mig. Fastän jag tycker folk borde veta vissa saker...
Idag ska jag bara njuta (egentligen som vilken annan dag som helst) av att vara jag!
Det hoppas jag Ni också gör!
Önskar alla kvinnor i mitt liv en helt underbar dag, fylld av skratt och annat smått och gott! Jag skippar sms;en idag för dom flesta läser ju ändå bloggen, dom som inte gör det kommer få ett litet meddelande!
Och idag får man faktiskt vara lite extra feministisk, men också lite extra snygg mitt på dagen på en lördag! Woho!

Dagen i ära ska jag klä mig i lila, gå och hylla min mor och tacka henne för att hon födde mig av detta kön!

A humankind Wisdom says:
Be careful,
don't make a woman cry because God is counting her tears...
image281

Små spår av salt.

Vilken jäkla måltid det blev!! Guuuud vad jag ääälskar mat!! Ohh!
Vet ni? Jag släppte två tårar idag, jag lovar två stycken bara... glädjetårar. Jag minns inte när jag var riktigt ledsen sist och det gör mig så ofattbart happy!
Jag släppte två tårar och lät solen torka bort dom, det som fanns kvar var små spår av salt och leendet på mina läppar. Leendet och glädjen i mitt hjärta, för jag vet att jag äntligen hittat rätt väg att gå. Hela universum är på min sida och allting går vägen! Allting.
Varför jag var lite extra lycklig så ögonen blev blöta håller jag gärna för mig själv, för att jag innerst inne vet att det är så jag borde göra. Så det är så jag gör.

Och vad jag har skrattat idag, har en riktig sötnos att tacka för det!
En person jag inte trodde jag skulle få träffa men hon finns och hon berättade massa saker som fick min mage att göra ont av all skratt!
Underbart, det är vad det är!

Ta inte detta för givet nu, jag älskar och jag är lycklig som tusan! Men jag kan ändå vara besviken och arg!

En annan sak som alltid får mig att skratta är rykten!
Jag menar, det finns inte ett enda rykte jag hört om mig som varit sant (därav namnet rykte), vilket är riktigt roande! Jag tycker att det är helt fantastiskt hur lite folk har att göra när dom har tid att sitta och spekulera och analysera andras beteende och liv. Men som alltid är jag hedrad att jag har huvudrollen, för jag vet, jag vet att många av dom önskar dom kunde vara som jag, gå som jag, skratta som jag, leva som jag. Men dom har inte modet! Som vanligt menar jag inte att skryta men hey ja, jag har luft, fast bara för att jag vet att jag är så jävla bra, precis som jag framstår. Jag vill och jag kan. Dom, dom bara önskar dom kunde.
Nu verkar det här som om det här ryktet var värsta grejen, det är det inte, heller inte om det hade varit sant. Inget farligt alls. Men sådana här saker får alltid igång mig! Haha!
Liksom, folk lever som om dom hade flera liv, flera hundra alternativ. Jag vet att jag bara har ett, ett liv och två alternativ, att leva det fullt ut eller inte. Jag väljer att leva!

Nu är jag fan ledsen! DITT FEL!

Jag hatar verkligen när folk inte svarar när man har skrivit till dom!
Speciellt när man lagt ner lite extra tid på att vara lite mer rolig än vanligt!

Nääeee helt jävla seriöst, jag har sagt det förrut att jag blir ledsen, men nu är det fan inte kul längre!
Jag tänker inte skriva till någooon nå mer :(
Nu är jag grymt besviken! Ta åt er vem fan som vill! Jag struntar i det, och skyll på er dåliga fantasi att ni inte vet vad ni ska skriva... bullshit!


/ en ledsen Dita

Det får bli en tråkig rubrik

image279


Skön kommentar:
"Hjärnan är fan dum i huvudet"

Man kan ta det på olika sätt, jag väljer det roligare! =)

Ljubav je moj grijeh

Jag satt och tänkte på hur mycket jag bara älskaaar att älska! Alltså ni vet, känslan, så upplyftande och befriande och oohh massa saker på en gång! Haha, ja så kommer den här låten, hur passande som helst!
På min favorit kanal CMC (Croatian Music Channel), alltså soom gjooord för mig! Nu kommer vissa tänka men oohh bara för den är kroatisk, men nej, inte bara därför utan för dom spelar ingen skitmusik, heller inte bara kroatisk, utan det bästa av dom bästa; Tose Proeski, Dino Merlin, Hari Mata Hari, Dugme.. etc.
Get it?
Got it?
Good!

Ljubav je moj grijeh
i moj cjeli svijet
Ne bih znala zivjeti
da mi nije ljubavi


En bra start på dagen


Den här dagen har ju börjat bra!
Jag drack min första kaffe vid halv ett och åt min första måltid vid tre, på Mc Donalds!! Hahaha! Vilken underbar dag det kommer bli... jaa och klockan är strax fem så jag ska soova! Woho! Lite omvänd följd av en normal dags händelser, jag vet, men vem bestämde egentligen vad som är normalt?

Tänkte bara passa på och tacka en rolig person som höll mig sällskap inatt, lite längre än andra iallafall! Haha!

¿: kl e mycket, kommer somna fan
Ja: pa hajd, haha kad mozes...
¿: yes sir
Ja: a da sam rekla nemoj?
¿: onda ne bi :P
Ja: a da sam rekla idi kupi mi sladoled?
¿: onda ne bi jedan vec dva kupio :P

Lyx fan!! Haha vissa kan vara såå kul! När dom vill.. Hi hii!

Jaa och för övrigt är hela världen vit, min värld, min vackra stad.
Ohh fett med Kärlek!
Edit 13:21
Solen värmer så vackert där jag sitter, min mage... så mysigt! Jag är trött, kunde inte somna men fuck it, coffe on the way!
Världen är inte längre vit (vilket jag visste liksom)... Och jag älskar bara känslan av hur solstrålarna tränger in i huden och får blodet att nästan bubbla. Lyckorus!

Helt ocoolt att inte vara sjuk

Alltså, jag menar, man måste ju vara heelt ocool om man inte varit sjuk i dagarna!!
Alla coola är sjuka!
Så ni vet!
Ni som inte kunnat njuta, jag hoppas ni blir bättre snart! Och ni som gillar känslan, enjoy you crazy bastards!

Kärlek till alla sjuklingar!!

image278
Lite tystnad nu, nu ska vi sova, puss på nosen!

I found the greatest love of all...

You want inspiration? You wanna know what happend to me?
Here You go;



I decided long ago - never to walk in anyone's shadows,
If I fail - if I succeed,
At least I'll live as I believe,
No matter what they take from me,
They can't take away my dignity.
Because the greatest love of all,
Is happening to me,
I found the greatest love of all
inside of me.

jeste jeste

jeste li spremni? :P

Jävla sjuk dag! Askuuuul! Men sjukt, var med Enisa och hennes dudes på stan under dagen, i regnet, skiitansmysigt!
Drog mig hem för att käka och sedan dra iväg med Asmer... Kul kul! Ja faktiskt, oväntat kul... Då vi och ett par till var samlade så skulle man mot konserten, ingen ville dit, men alla vi var där!
Så jävla komiskt, men så lyckat! Jag tror verkligen starkt på att jag hade roligast!
Träffade Nikola, lika underbar som alltid! Träffade några grabbar till och så träffade jag Sanela som jag inte sett på huuur länge sen som helst!

Mitt i allt det roliga så blir jag utan jacka, vi får vänta tills alla har gått... Jag beklagar kära mina att jag inte var mer ledsen över det, jag kunde inte hjälpa att se det komiska i det hela!

Tack återigen för en sickass rolig kväll!!
Efter ett fantastiskt vecko slut så är faktiskt jag också slut.

Inga bilder från detta event eftersom jag vill ha dom för mig själv!
Tjoho!

RSS 2.0