29 Februari.

Ja, bara för sakens skull så ska jag blogga.
Alla tycker inte det är speciellt men jag tycker!

Jaa, det var väl det då, inte för jag inte har något att skriva utan för att jag inte vill!
Jag har haft skitkul senaste dagarna, som alltid senaste tiden då, men lite mer oväntade "äventyr" haha! Måste inte berätta allt för allmänheten ;) Hihi!

" Ono k'o Jumper, okrenem se, sad vas ima sad vas nema "

Nå ja, trevlig helg gott folk!

Love.

Tensta skrämde skiten ur mig!

Jag har alltid tyckt om Tensta, det vet alla. Och jag har alltiid haft kul i Tensta, allt från Verdandi innan gymnasietiden till dom nuvarande äventyren... Tensta ger mig liksom en skön känsla, många fina stunder och många, många roliga minnen! Jag drog förbi där ikväll för att handla lite och det kändes skumt! På vägen dit och sedan när jag var där, kändes som om alla kollade på mig... Jag menar inte att skryta, det vet ni att jag inte gör. Utan det kändes som om jag var utklädd till något riktigt fånigt så att alla var tvungna att kolla på mig, som om det var något fel på mig? Skitläskigt! Dom vände sig om och allting... (Jag kollade i spegeln ordentligt när jag kom hem, jag såg ut som vanligt!)

Ja ja jag gick vidare, nynnandes på igrajte za nju, nasu voljenu, nek' jace kuca too, srce vatrenoo... och gåendes i den rakaste riktning man kan gå, då händer något; en snubbe får för sig att han ska gå förbi mig, ja mellan mig och en butik, jag vet inte vad han tittade på eller vad han tänkte på men han trodde antagligen att det fanns mer plats där emellan än det gjorde så han gick rakt in i skyltfönstret!
Nu kollade alla på honom! Jag fortsatte att gå, huvudet högt, kämpandes med att kväva skratten i halsen!
Näe tänkte jag, Tensta borde vara rädd för mig!


Älskar det här fan... Hur bra som helst!
Sista bilden:
förbanna inte mörkret, tänd ett ljus

Evig Kärlek.

Black Smoke!

image274Nu har jag sett Lost season 1, 2 & 3 och 3 första avsnitten på season 4.... Det tog mig en sisådär en och en halv vecka...
Varför? För jag älskade Lost när det först började men sen så hände något så jag missade några avsnitt, jag blev "lost", jag tänkte alltid att jag skulle ta tag i det men sen så gick det fan 2 säsonger... Woah! Det var dags, för att inte behöva se 6 st sen nästa år haha!
Grymt gjort allting, helt jävla amazing och jag ser verkligen fram emot dom kommande säsongerna!
Inte som vissa andra serier som bara tar slut... mm just det!
Jag ska försöka låta bli att se E04 så jag inte flippar ur tills på fredag... Ohh! Fan, ännu en serie som kommer göra mig galen!
And excuse me for missing Mr Eko!

Analys över Dessert!

Så kom måndagen, och gick lika snabbt!
Det var inte aaalls som jag tänkt, jag kanske lyckades ha för höga förhoppningar så som jag glömt hur man gör!
Men men, det var en mysig och skum dag allt som allt!
Lovade Meliha att träffa henne eftersom hon "saknade" mig... Ja det såg vi ju!

Efter en underbar dessert (vad är det med er och desserter? haha) så skulle hon heeelt plötsligt analysera mig?!
Varför gör du så? Varför gör du inte så? Men tänk om du gjorde så här?

M: Okej men varför satsar du inte på 1 ?
E: Vadå ska jag tvinga honom? Eller?
M: Men så här då, om du fick välja mellan 1 & 2 då?
E: Så kan du inte säga dom är olika, men okej--ingen!
M: Ohh men 1 & 3 då?
E: Lätt 3, av olika anledningar...
M: Okej 1 & 2 dåå?
E: Men INGEN!!
M: Men du måste ju veta vad du vill...

Alltså, jag var tvungen att skriva om det här!
Du säger att jag inte vet, men jag tror inte att du fattar att jag VET, och det är det som är hela grejen, jag säger det igen--jag är fuullt medveten om vad jag vill! Jag menar, varför ska jag satsa på någon som inte vet vad han själv vill? Som inte ser värdet i mig?

My trust is earned and attention deserved...

Meliha påstår att hon försökte tvinga fram så att jag inser saker, så att jag fattar vad jag vill, men jag fattar inte gumman för som sagt jag vet... Det var bland det skummaste jag varit med om i mitt liv, för att för mig betyder inte en kille eller ett förhållande framgång. Men okej, this discussion isn't over! Att du ens tog upp "Satsa på 1", weeiirdooo!!

image273

I've had the time of my life, no I never felt this way before and I swear it's the truth and I owe it all to you (me)

Varför skulle jag inte?

Jag tänker skriva världens tråkigaste inlägg...!

Börja med att vi var på dejt igår då... NEJ! Skojja att jag ska skriva så... Haha! (BTW Om DU läser, ta inte detta för allvarligt, ännu ett sätt att driva)
Ärligt, jag tänkte på en grej, alla vet ju alltid vad jag gör för det står alltid på min msn, men ibland kan det vara riktigt kul vad folk får för sig, vilket oftast är meningen för det ligger en hel del skämt bakom.
Men mina namn, är om inte något grymt citat från någon film eller bok., eller serie.. så något skämtsamt eller ibland händer det att det är arga saker. För ibland blir jag också arg och det hjälper inte med att skrika, enligt mig är det rätt uttryckslöst... Jag menar, jag mår inte bättre, jag blir inte mindre arg, känner mig bara hjälplös, så då vill jag skriva, då avtar det... Any how... Det är så jäävla roligt hur folk reagerar, därför man/jag gör det!
Dock fattar jag fan inte dom som inte fattar att jag inte är där när det står att jag inte är det... What's up with that?
Men det är kul! Det är underhållande och jag tycker om allting som är kul!

Så snälla du, reagera mera! Du är ju så sööt så!!

En sak till,
jag tänker älska tills jag får en bra anledning till att inte göra det!
Hittills har det fan inte varit någon bra alls....

Och varför skulle jag inte ta en till kall öl nu? Finns ingen anledning ... ;D


O han äger, äger, ääääger! Om jag ska vara ärlig.

alltsååå

är det någon som vet vad som finns i det här Kericho Estate Tea/Thé Noir du Kenya??
För heell, shoot me, jag har inte kunnat somna än... fuck.

This is me not having fun while the sun is gone up.

We Own The Night (:

Alltså när man har något speciellt, som man verkligen älskar, något man gör eller något man har... och när man gör det eller har det hos sig så kan man inte vara gladare, ingen i världen kan vara gladare än en själv.
Så är jag på natten, lyckligast i världen! Det kan handla om allt från att sitta och snacka om spännande saker och skylla på att man inte kan sova till att kolla på skräck och verkligen inte kunna sova.
Eller som nu, brainstormat massa galet roliga idéer så man blir hypad!

image272Guys, tack för en sjukt kul kväll! Och jag lovar jag ska tvinga er till testet om ni ens bara vågar tänka tanken på att banga, utav någon konstig anledning! Hihi! Dock tänker jag inte slå vad om något...!

Sov gott ni som
ska till (eller redan är i) drömmarnas land!
Ni andra,
Gooood freakiiiin morniiing!!

Jag ska först dricka Kenyanskt thé..

Äntligen MÅNDAG!

Aaa heeyy! I Argentina såg man tydligen bäst!
Fan, att jag inte tänkte på det! Jag borde varit där... jag borde VARA DÄR! Ohh...

Jag har nog aldrig längtat så här mycket till en måndag, tror jag... nej, inte för det är löning utan för nått annat... något jag saknar som jag ska få göra... Wiiee! Mooondaaayyy! :D

Btw, Meliha skriv inte som anonym, pojest cu te! Anonyma är fegisar, a koliko ja znam ti nisi!

Blodröd.

moonie3 Mars förra året fick vi se en månförmörkelse! Åh jag minns det! Heeelt fantastiskt! Jag var ute... och jag sprang ut var 5e minut för att kolla men sprang in igen för att det faktiskt var kallt! Men det var hur grymt som helst! Ringde Kico var 5e minut jag var ute också för att se till att han kollade, vilket han gjorde, mer än jag. Iallafall, nog med historia, det händer inatt igen, total månförmörkelse!
Och jag hoppas av heela mitt hjärta att det här sjuka "molnfria" (enligt väderrapporterna) vädret idag löses upp under natten! Annars blir jag ledsnast i världen om jag inte får se min moonie färgas vackert röd! Oh!
Vid 4-tiden då gott folk!



Pain takes the place of my heart...
Såå vackert!       
Jag lovar att jag är glad
Jag lovar att allt är bra
Och jag svär,
det kan bli ännu bättre.



SL sänker priserna!

Ja, tänk er dom rubrikerna! Nä, jag vet, det är svårt...

Ännu en rolig dag med SL; Jag, lika glad som vanligt, på väg till jobbet, pratar med min hemliga kärlek i telefon och diskuterar faktiskt den senaste prishöjningen, bla. Jag stiger av tåget, upp för rulltrappan för att ta mig ut och börja gå den underbara blåsiga vägen till jobbet mitt, men ack se där... Där står ca 10 kontrollanter och kollar korten på dom utpasserande! Nämeeen ännu en lysande ide!
Låt oss ställa ut ett par hundra vakter och slösa lite mer pengar på att betala dom för att försöka skrämma upp våra ressenärer, varför inte? Vi ska ju ändå höja priserna nu.
Om någon läste Metro idag så stod det just om att kostnaden för sådant här är 40 000 000 kr om året! Vilket jääävla skämt, alltså helt seriöst hur dum måste man vara för att inte se sambandet?!


Måste ge dom kredd för konstutställningen ;)

Nej, ni har väl fattat vad jag menar, och håller ni inte med så kan ni ju dra åt ni vet var och skänka en slant åt SL på vägen dit också! Så kanske dom slutar lura oss andra...


Alltså, jag kan säga mycket om mycket, men Bush måste vara den som får mig att glömma alla ord, "Självständigheten ger fred åt Balkan"...
Ah, men jo, så kan man väl kanske också säga...

Luktar stall? Det måste vara SL...

image265Mysig kväll med en underbar bror som lagar heelt fantastisk dessert! Panakotta med frusna hallon och blåbär!
Njaaammii! JAG DOG! Okej?
Du vet att jag dog! Haha! Thanks bro', you're the Best!
Och så har man en konstig mamma som luktar på ens byxor när hon ska mysa...



Mami: Vad är det här? Det luktar något...?
Me: Vadå luktar något?
Mami: Joo det luktar typ, ööhm, stall?
Me: A jo mamma, jag rullade runt i hö förrut!!
Mami: Aa men så typ...
Me: ....?

Fruktansvärt ont i magen, sitter på bussen och funderar över varför fan det alltid är rött i korsningen vid Spånga IP?! Kan någon förklara? Alltså det är typ 2 bilar och en halv människa i timmen i genomsnitt som är där på kvällarna, iaf vad jag sett! Jag har fan aldrig tryckt på den knappen eller väntat på grön gubbe, jag går bara, finns ingen där ju... Wth?
Så jag sitter och tänker på det och ser mig omkring för att bekräfta min teori... och då ser jag reklamen för ännu en höjning av SL-biljetter! Är detta ett alldelles för tidigt Aprilskämt eller?? Jag har visserligen hört folk tala om det men jag har inte tänkt på det förrän nu, då jag såg det där blått på vitt!
Jag menar, vad är grejen egentligen? Varför tror dom att folk plankar? För att det är roligt? Nej utan för att folk vägrar betala era jävla avgifter! Idioter! Som om fler skulle köpa åkkort bara för att det är dyrare? Hahaha!
Så gör dom fin reklam för det också, liksom WOHO NU HÖJER VI IGEEN, KUL ELLER HUR? Nej nej neeeej! Sen står det något om att bussar och tåg fortfarande åker som vanligt, antalet på dom och något mer... Jaha tur! Shit, dom kunde lika gärna dragit ner på trafiken medans dom höjer priserna så skulle det bli ännu "ROLIGARE"! Och så står det antalet rulltrappor som fortfarande rullar, jag ska inte gå in på hur många av dom som inte gör det, men vad fan har det med saken att göra? Ska dom börja ta betalt för rulltrapps-åk också?!?!
Jag fattar inte vad det är för idioter som sitter där och tar sådana beslut! Hur tänker dom liksom? Aa nu är det fler som plankar, vi går ju back på det men då kan vi ju ta och höja priserna så tjänar vi på dom som ändå köper biljetter, då kanske vi går plus-minus-noll...
Nä, för att ett månadskort kommer snart kosta lika mycket som böterna! Och då spelar det ju längre ingen roll!
Sänk istället, jävla as, då kommer fler att köpa kort och sluta planka, det hjälper inte att höja och sedan slösa pengarna på att bygga nya system och spärrar som ska vara "omöjliga" att komma förbi, man kommer alltid förbi!
Lev upp till namnet Stockholms Lokaltrafik och gör så att fler stockholmare faktiskt har råd och lust att åka kommunalt!
Lärt mig i veckan:
Tigrar ger tydligen ifrån sig ett läte som kan paralysera... coolt!
Och Danielle Rousseau (French Chick) i Lost, är faktiskt Mira Furlan !

Jag kom att tänka på...

mcd gbg
...Göteborg och hur mycket skräpmat vi åt! Ohh, men faaaan va gooott! Kolla bilden bara, njaamiii! Och sen, kolla kvittot! HAHAHA! Jävla tur man kan ha! Bara för mina extra Cheese så slog snubben fel och det blev bara 20 spänn! Hihihi! Askul jöö...
Nå, nu är jag föör hungrig för detta...
Sayonara!

Skratt i Hooden.

Da me neko vidi... Sjedim sama i jedem kladdkaka u B.King haha!

Jag tyckte det var otroligt kul! Liksom, hur det måste sett ut! Sådär mitt i natten...
Vissa tyckte också det, andra inte:

M: Men var tog A vägen dåå?? Haha
L: Haha Va fan gör du det för?
X: Sto neides kuci...mozda je previse zima.
WHAT?!
Jag började med att skriva att det var en oplanerad kväll men den var faktiskt halvplanerad, haha!
Hursomhelst var det jävla kul! Det blev film, trots att den egentligen inte alls var så som man trodde (hoppades) eller förväntade sig då man såg trailern, det var heelt udda! Men den var okej alltså, det funkade och så blev det tom middag! Hahaha!
Du
kommer döda mig för det här?
Tänker inte skriva namn, för dom som inte vet kommer undra och dom som vet kommer skratta! Dubbelt så mycket kul! Haha, men bara så du vet så hade jag inte velat vara nån annanstans i världen än där jag var igår! :)

Ja och filmen var som sagt udda...

A: Väck mig om jag somnar
E: Men hallå *puttar på A*
A: Jag sa ju om jag somnar, inte om jag inte somnar
E: Men sov inte dååå
A: Jag sover inte..
E: Joo, jag ser ju
A: Okej, vad gör jag nu?
E: Blundar...
A: Och nu?
E: Du blundar ju.
A: Nej, men kolla, nu?
E: Okej du kollar med ena ögat?
A & E *skratt*
A: Men ser du att jag kollar?
E: Nej nu blundar du!
A: Haha nej, nu?
E: Du kiiikaaaar!
hahahaha...

Chaarleeeek

image261
Jaja, jag pallar inte göra stor grej, It's a nice day!
Tänkte bara tacka för att ni lyssnar, bryr er,
för ni inte alltid håller med, för ni skrattar åt mig,
ja.. för att ni finns!
Jag är väl ändå den som lyckas säga det tillräckligt ofta:
Älskaaaam.









image262 Haha, k'o moj Doule, sto me uvijek uviiijek nasmije, i kad "ne treba"! Heart of Gold!
Eller min Lejla, som lyckas få tag på dom fånigaste och dummaste människor som finns! Och jag dör av skratt varje gång hon ska hänga ut dom! Snälla fortsätt!

Du som jag fortfarande älskar att vakna till, även fast det är fel, ger du mig en skön känsla.
Lina, min trogna lyssnare! Förstår inte hur du orkar, men jag är djupt tacksam! Och du, du är fan coolast!
Min Asmer som jag faktiskt tror är den med det renaste hjärtat jag någonsin träffat på!
Så min lilla kärlek, Meliha, min granne, fikavän, göra allt och ingenting med! Kan det (du) bli bättre? NEJ!

Förrutom puckona så självklart min familj, min Kico, min Amra...
Jag vet att jag också kan vara jobbig och jag vet att ni inte ser förbi det bara för ni "måste" utan för att ni vill.
Solen på min vinterhimmel, det är ni!


Back to God

Helgen orkar jag inte beskriva i ord! Födelsedagar, fyra stycken, helt olika, helt roliga, allihopa speciella på sitt sätt, njutning till fullo! Fantastisk helg med mina underbaraste SÅ KLART! Tack för allt kära ni!
[Pictures coming up, kameran jävlas]

Back to God...
I got the question two times in two days; "Do you belive in Him?"
I belive that religion comes from history and that it makes traditions, and traditions make conflicts... Och då menar jag inte bara på Balkanhalvön, vilket jag inte ens tänker gå in på, men vilket i sig är ett jävla bra exempel!! Jag tror att människor behöver tro på något högre än dom själva för att människor behöver hopp, i stunder då man har det som svårast. Men många vet inte alltid vad exakt det innebär. Hur många tackar faktiskt Gud för varje dag som dom har det bra? Det är en av sakerna jag inte tycker om med sådana som kallar sig själva för "troende". En annan sak är tex dom som säger sig vara muslimer, som (några faktiskt) fastar under ramadanmånad (normalt 30 dagar), dom går i moskén, dom dricker inte, bråkar/svär och spelar inte. Men under årets övriga (enligt månkalendern 324) dagar så går det bra?
Jag har aldrig förstått mig på det! För mig är det en större synd än att leva varje dag likadant!
Alltså, för varken i Koranen eller Bibeln eller Tanakh eller någon annan helig bok står det att man ska göra vissa saker under vissa dagar utan JÄMT! Och alla säger samma sak, man ska inte göra någon illa (ljuga, stjäla, döda, bedra...)! Sedan att alkohol och spel och en del andra saker anses vara fel eller förbjudna är ju för att alla inte kan uppföra sig under påverkan av alkohol (eller droger för den delen) och folk kan spela bort alla sina ägodelar, eller andras och förstöra hela liv.
Logik, ligger bakom mycket.
Det jag menar med tradition är tex Julen, ett kul firande, vi får presenter, samlas, äter massa massa god mat... and so on. Det är väldigt få som faktiskt firar det utav den faktiska anledningen; Kristus födelse.
Jag menar inte att tracka ner på någon religion, jag vet att många kommer vara på mig nu, men jag vet att jag har rätt att säga så här.
Utav många anledningar, bara det faktum att om man lever efter en religons alla regler och normer så blir man kallad för "fundamentalist", om man då tar allt bokstavligt.
Många är rädda för att vara öppensinnade och se det som är så glasklart, alla säger samma sak men målar upp det med olika ord och olika sorters berättelser. Ofta också samma men från olika vinklar eller med annorlunda namn. Precis som jag tidigare nämnt skulle jag aldrig vilja ändra på någons tro. Jag respekterar alla olika tankesätt, tron och traditioner!

Så vad tror jag då?
Jag tror att Gud finns i alla goda gärningar och alla rena sinnen. Överallt runtomkring oss och inom oss. Jag tror att Gud flera gånger försökt visa oss den rätta vägen, genom en verklig person, men vi har gång efter gång misstolkat och förvrängt ord och meningar. Jag tror att alla föds med ett gott hjärta, precis så som Gud vill ha det men vi har inte än lärt oss att bevara det...


För övrigt är jag trött på det manliga könet,
ingen behöver ju ta åt sig... och alla kan göra det ;)


Nu ska jag låta bloggen vila ett tag!
Mig ska tända ljus, ta ett glas vin och njuta, för det är ju fortfarande jag som får mig att må så här bra! Thank You Lord!

When I'm Gone...

Enjoy:

Ooo we like Simple Plans newest! Like a looot!!
Skivan, hell, lika bra som den innan och den här låten...

Whoahh
Leave the past in the past gonna find the future
And misery loves company
Well so long
You'll miss me when I'm gone...!

02/09 00:15, 20 år sen, då föddes DU!

image259
Kolla på dig, vilken söt liten cooling!!



image260Men tyvärr, nisi vise liten... (söt alltid)! Jebga, du vet hur mycket jag älskar dig, du vet att jag bara önskar dig allt det bästa! Och du vet att jag är stolt över dig. Det enda jag hoppas är att du alltid förblir så bäst som du är, utvecklas självklart! Och du kommer nå exakt dit du vill nå! Det vet jag! För sådana som du föds en gång på miljonen, sådana är en gåva för medmänniskorna! För din styrka och ärlighet kommer att ta dig till platser som andra bara kan drömma om!
Sikta högt!

Eh, You're one year older now, one year smarter, one year bigger and one year closer to all your wishes!!
Happy Birthday Big Lil' Brotha!

Voli seka Naj!

Oh my GOD / Maddie

Well God is playing games with me, again... and again... But I don't mind, I'm glad that God finds it fun paying all this attention to me, over and over again. I don't really get why me? But I do feel special. I'm flattered that God finds me this amusing! I am... Hahaha!

More About God later....

My dear precious is having her Birthday today!! Och det ska fiiiraas! Fan vad tiden går, känns som om vi fyllde 18 igår...!
Önskar dig allt det finaste älskade min!! Älskar dig för alla gånger du ställt upp och för varje minut du ägnat åt att lyssna på mig! Hoppas på en riktigt kul kväll, vilket den säkert också kommer att bli!
image257
Good old days...

Grattis på födelsedagen Beautiful!

PU

image258

För er som fattar... WOHOO!!! :D
Hahahaha orka vara så glad för det,
jag vet... men hey, ta vara på småsakerna ;)

Bring it on!!

Det är en rolig film... men det var inte det jag skulle skriva! Haha!

Yoghurt, kaffe sen mat, fixa mig och så till jobbeeet!! Woho! Intressant? Nää, men det är jävligt skönt dock ska ni veta! Jag mår sådär roligt när fått vakna till en kopp kaffe och en cigg, dunka dunka musik (som jag annars inte lyssnar på) och ett feeeett leende! Varför? Därför!

image256Jag älskar det här som händer med mig, älskar det jag gör, det jag är! Och det jag har, det jag vet är bara mitt! Jag menar inte det på ett själviskt sätt, utan uppskattande!
Älskar att det finns öl i kylen, även fast jag inte längre dricker som jag brukade, att jag alltid har cigg, även när jag är luspank! Att jag kan skämma bort mig själv med småsaker som ljus och sådant mys!
Jag hatälskar Prison Break och tvingar mig själv att se det varje tisdag trots att jag får sådan panik när det närmar sig 40;e minuten! Jag älskar mina planer som jag smider försiktigt i huvudet då ingen kan störa mig... Älskar att jag har dessa underbara människor omkring mig och att jag sagt byebye till dom som inte var alltför underbara! Jag helt enkelt älskar att det är JAG som får mig att le så här stort och bajsar sneett på dom som inte förstår eller vill få mig att sluta le!


Jag klarade det jag aldrig trodde jag kunde, jag är starkare än någonsin så bring it on bitch!

And for the record,
I do not hate the game, I hate those who can't play fair!

BIG BLUE



Visst, låten passar inte riktigt helt perfekt nu... men bara någon vecka sen så hade den gjort det... Amazing!
Sve je tu, kao nekada, nocas vrijeme je stalo za nas.. kände du det? Kände du hur jävla skönt det var?

Ohh låten är så bra bara ändå så, värd att lyssna på!



Koncert summary!

Vilken roliiig kväll! När jag kom hem kom jag på att jag varit borta i hela 10 timmar! Haha, men ja, vi gick ut tidigare för att ta några öl på stan och sedan dra på festen!
Det var najs, utav ett flertal anledningar, jag var med exakt dom jag ville och behövde vara med! Och musiken sög faktiskt inte så mycket som jag kunde trott att det skulle... haha!

BÄSTA
Kommentar

"Eno Donna, il' je Mile? Ne vidim..." (dom är ju så liika) Haha!
-Jag, självklart.
Händelse

Asmer klagar på att jag inte dricker, ja ja okej jag drar med Meliha och köper en öl, asglad, huvudet högt går tillbaka till bordet...
WHA? Jag glömde min öl! HAHAHA Ingen märkte, men heey nu vet ni!!
Jag kan också vara lite lost ;)
Klädda
Vi tre, lätt! Jag menar liksom, hallå, vad är det för fel på folk som klär sig i sådant dom inte klär i? :P

SÄMSTA

Kommentar

Händelse
Alltså, nej, det var bara bra!! Woaah! Men okej, en av våra skivor försvann... haha oh no jag kan inte ladda ner!?
Och Irena muppen, hon var liksom överallt tydligen! Missade den jäveln :P
Klädda
Alla andra? Nee, DEFINITIVT Mile! Så snackar han om hur snygg han är? What is that all about? Boze sacuvaj!


image254image255
Tack för en kul kväll sötnosar mina! Den hade inte varit något utan er!

I said I'd never...

Jag vaknade med en skum känsla i kroppen igår, så outhärdlig, så skön. Tänkte på det hela dagen, så mycket att jag nästa började tro att jag bara intalat mig det hela!
Men när jag vaknade idag, så fanns den kvar... :)

I said I'd never stop, I'd never give up...
I just didn't think never could be now.



Återkommer, kram!

RSS 2.0